Flere arrangementer skjer i Trondheim helga 19.–21. januar. Her er en liste over noe av det du kan finne på.

Ølsmaking på E. C. Dahls bryggeri

Hvor: E. C. Dahls Pub og Kjøkken

Når: Fredag

Foto: Espen Bakken

E. C. Dahls har omvisning på bryggeriet denne fredagen. Det blir ølsmaking og fireretters meny med forskjellig øl til hver rett. Arrangementet varer i cirka fire timer. Les mer på Facebook-arrangementet.

E-sport

Hvor: Jotunheimen e-sportssenter

Når: Fredag, lørdag og søndag

Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Jotunheimen e-sportssenter har en rekke arrangementer gjennom helga. På fredag er det jentekveld der alle deltakerne får spille gratis hele kvelden. Lørdag har de EAFC-turnering og søndag har de Fortnite-turnering. Les mer på e-sportssenterets nettsider.

Kino-premierer

Hvor: Trondheim Kino

Når: Fredag

Foto: Synne Moen

På fredag er det mange kinopremierer i Trondheim. Filmene «Stockholm Bloodbath», «How To Have Sex», «The Color Purple», «Dark Windows» og «Tiger Stripes» har alle premiere 19. januar på Trondheim kino. Les mer på Trondheim kinos nettsider.

Konsert med Amanda Delara

Hvor: Byscenen

Når: Fredag

Foto: Christine Schefte

Amanda Delara er på en liten norgesturné etter albumslippet i høst. På fredag står Trondheim for tur. Klokken 21.00 spiller hun på Byscenen, der det fortsatt er noen ledige billetter. Les mer på Byscenens nettsider.

Forestilling

Hvor: Rosendal Teater

Når: Fredag, lørdag og søndag

Foto: Terje Svaan

Trøndelag Teater viser ingen forestillinger i helga, men Rosendal Teater viser forestillingen «Puls». Ifølge teateret løfter stykket blant annet spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Les mer på teaterets nettsider.

Gazamonologene

Hvor: Teatergata

Når: Lørdag

Foto: Morten Antonsen

Selv om Trøndelag Teater ikke har noen forestillinger i helga, vil flere skuespillere lese opp gazamonologene i Teatergata på lørdag på vegne av teateret. Monologene ble skrevet av 33 ungdommer i Gaza i 2010 og var deres respons på det israelske angrepet i 2008 og 2009. Les mer i Facebook-arrangementet.

Musikk-quiz

Hvor: Edgar på Studentersamfundet

Når: Fredag

Foto: Shutterstock

Edgar er en av aktørene som arrangerer quiz i helga. Der blir det musikkquiz der man blant annet skal prøve å gjenkjenne låter og artister. Les mer på Facebook-arrangementet.

Yoga-festival

Hvor: Havet Arena

Når: Søndag

Foto: THERESE ALICE SANNE

Havet arrangerer yoga-festival klokken 09.00 på søndag morgen. Der blir det ti yoga-klasser, presentasjoner, varm sauna, et yoga-market og mat. Les mer om arrangementet på nettsidene deres.

Humorshow

Hvor: Olavshallen

Når: Lørdag

Foto: Marion Aaserud Dahlen

Sexolog, influencer og mor Iselin Guttormsen debuterer med sitt aller første liveshow, «One Night Stand». Et humorshow om menneskers vei til det beryktede «ligget». På lørdag klokken 19.00 viser hun showet i Olavshallen. Les mer på Olavshallens nettsider.

Ishockey-kamp

Hvor: Leangen Ishall

Når: Fredag og lørdag

Foto: Christine Schefte

I helga blir det oppgjør i førstedivisjonen i ishockey mellom Nidaros Hockey og Furuset fra Oslo. Det spilles en kamp på lørdag klokken 15.00 og en på søndag klokken 16.00. Les mer på sportsklubbens nettsider.

Keramikk-kurs

Foto: Shutterstock

Hvor: Aune Pottemakeri

Når: Lørdag og søndag

Lørdag og søndag arrangerer Aune Pottemakeri et grunnkurs i dreiing og dekorering av keramikk. Kurset gir grunnleggende kunnskaper til å kunne øve selvstendig på teknikkene på åpent verksted. Les mer på nettsidene deres.