Apropos follow: Følg trd.by på Facebook!

@hun_cess

Aka. Cecilie Steinmann Neess aka. Cess. Hun er norsk komiker, mest kjent fra TV2-serien «Kollektivet» (om du føler for en liten latter, se denne) og NRKs «Løvebakken».

Generelt ei sykt artig dame. Hun har både videoer og løgne bilder på insta.

@mittnorge

Helt ærlig, hvor herlig er det ikke å se dritfine bilder av fedrelandet? Og så kommer det bilder fra vår del.... da altså!#patriotenimegskrikeravglede.

@norgejodel

... Og så bare for å fortsette med litt patriotisme. Jodel i Norge. Greit nok at det er kjekt å bla gjennom Jodel i appen selv, men det er ganske herlig for oss som ikke alltid er like tålmodige på å komme oss til de morsomste. Da er denne brukeren ganske ålreit.

He-he-he.

@jhegstad

Gira på mer halvtørr humør? Da er ordspillkongen Jørgen Hegstad, programleder i P13, en bruker du bør ta en liten kikk på.

Shout out til deg som liker Star Wars:

@stiking1

Alle husker vel Skjegge-Lasse, alles (andre lands) definisjon på urnorsk barsking. Well, snakkes Lasse! Hello, Stian! Trøndelag har tydeligvis satt i gang en vikingproduksjon vi ikke har vært klar over før nå. Nok en hardbarka fyr, med sykt mange bilder av seg selv. Enjoy!

Han vet hvordan han ser ut, selv om han spør:

@naa_koser_vi_oss

Aka. #NKVO («Nå koser vi oss»), og det gjør vi jo ofte når vi blar på Insta. Så hvorfor ikke se på andre som også koser seg i samme slengen?

@norskehemmeligheter

Hemmeligheter publisert på nett. Hvem setter ikke pris på litt hverdagsgossip med illustrasjoner?

Kremt, kremt

@funksjonsemma

Emma Clare er programleder for NRK3-programmet «Innafor», og hun er ikke helt «utafor» på Insta.

@humansofny

Og så for å bevege oss litt ut i verden... heeelt over til New York. Denne instagrammen er fin. Her får vi møte mange forskjellige mennesker med sine historier. Mye fint, mye trist, verdt å følge!

Man får møtte alle fra ung til gammel!

SOLBRENT?  Det er neppe verre enn dette

@randomshowerthoughts

Trenger du en pause i de hverdagen? Lese ting du ikke har tenkt på at du kan tenke på, for så å tenke på dem? Da har vi funnet instagrammen for deg. «Random Shower Thoughts», passende navn til passende tanker.

Awww, litt søt, litt creepy:

Denne artikkelen ble først publisert i juni 2016, men deles på nytt til glede for våre nye lesere.

Trodde du action bare var for gutta? Tro om igjen - her er flere "wonder women!"

Disse navnene får mest oppmerksomhet i populær dating-app