Cinemagraph

Da Boomerang ble lansert for Instagram tok funksjonen helt av. Her kunne man ta opp hverdagsøyeblikkene og spille dem av om og om igjen. Det kan jo ikke bli bedre enn det? Joda, det finnes apper hvor du kombinerer både stillbilde og gjentagende video. Dette har vært tilgjengelig i flere år, men har ikke tatt av på sosiale medier før nå nylig. Cinemagraph lar deg leke med bilder og video på en helt annen måte enn tidligere.

Øyenbrynsparykk

Dette er den aller nyeste skjønnhetstrenden som florerer på Instagram akkurat nå. Egne parykker for øyenbrynene. Her kan personer uten fylde eller øyenbryn i det heletatt, klistre på et falskt øyenbryn, slik som en falsk vippe for øynene. Nå trenger man ikke lenger å gå til dyre stylister for å få fyldige bryn. Videoer av fenomenet deles både seriøst og humoristisk.

«Squat your dog» - challenge

Ja, du hørte rett. Det finnes mange utfordringer på Instagram, og nå går en ut på å ta knebøy mens du bruker hunden din som ekstra vekt. Her er det om og ta flest, og siden størrelsen på hundene varierer gjør også resultatene det.

Det er diskusjoner om hvem som faktisk startet med den, men nylig laget Barbells for bullies en slik utfordring. Dette er enn amerikansk crossfit og fitness organisasjon som samler inn penger til hundevelferd i Amerika. Utfordringen ble i utgangspunktet avsluttet i juli, men bildene slutter ikke å strømme inn på hashtaggen.

Skilsmisseselfie

Nå har det rett og slett blitt populært å feire skilsmissen med en selfie på Instagram. Trenden har tatt av mest i Amerika, men flere og flere i andre land har begynt med det samme. Her er det både glade, triste og sinte bilder av enkeltpersoner og parene som nettopp har skrevet under papirene.

Verdens emoji-dag: hva tror du disse emojiene betyr?

Er Karina Trondheims mest sporty på Instagram?