- Ja, det er ganske barnslig humor. Men det virker som mange liker det, sier Håvard Vingsand fra Trondheim. Han er mannen bak Instagram-kontoen «Pikkagram».

- Ikke spesielt voksent

Det hele begynte for et par år siden da Håvard begynte å lage tullete kollasjer av skilt. Det meste han lager havner i sjiktet noe perverst, men gjort med humor- mener han selv.

- Det var en kompis som mente at jeg burde lage bok, men det orker jeg ikke. Men jeg lagde Instagram-konto da, sier Vingsand.

På kort tid har «Pikkagram» samlet rundt 1700 følgere og ut fra responsen kan det se ut til at mangle liker kontoen som omtales som «bildekunst laget med Snapchat. For voksne, men ikke spesielt voksent».

Interessert i mer Instragram-nytt fra Trondheim? Da kan du lese hvordan disse kusinene kjempet seg opp mot toppen.

- Det er bare tull, men er jo humor. Jeg har i grunnen bare fått positive tilbakemeldinger, men det er klart at ikke alle synes det er morsomt, sier Vingsand.

Finner inspirasjon på gata

«Kunsten», om man skal kalle det det, lager han med Snapchat. Og inspirasjonen finner han plutselig.

- Det er som regel ikke ting jeg tenker over, men når man er i den modusen ser man kjapt skilt, reklame og ting man kan ordne om til noe morsomt. Det er overraskende mye som kan modifiseres til noe smågrisete, sier Vingsand lattermildt.

Det kommer hele tiden nye trender på sosiale medier. Husker du disse 11 SOME-trendene?