• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
– Hold det enkelt, er et av rådene fra den italienske kokken. Han skryter likevel av nordmenns evne til å prøve nye ting. – I Italia, hvis du tar oss bort fra mammas kjøkken, da sliter vi, sier han og ler. Foto: Inga Skogvold Rygg
Livsstil

- Slik lager du byens beste pasta

Vi har fått 7 tips fra sjefskokken på Frati.

Inga Skogvold Rygg
Publisert: 26. april 2017 kl. 15:42 Oppdatert: 26. april 2017 kl. 16:02
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.