Å dra ut kan fort vise seg å være en kostbar affære. Trd.by har tatt turen ut for å sjekke prisen på en halvliter pils på Solsiden.

Nivået er generelt ganske likt, men noen steder skiller seg ut med satsning på billig øl. I tillegg har enkelte av utestedene og restaurantene rabatt for deg som er student - altså kan det lønne seg å huske studentbeviset.

Hvilken dag du drar ut kan også ha mye å si. Avhengig av hvor du ender opp kan du få rabatt stort sett alle dager bortsett fra lørdag.

De stedene som ikke selger øl i 0.5 l, har vi regnet om desiliterprisen fra 0.4. De aktuelle stedene vil være merket med en asterisk (*) i teksten.

Her er oversikten:

Fresh Fast Food - 59 kroner*

Omregnet fra 0.33 som koster 39 kroner.

Sot - 81 kroner*

På mandager får du 0.4 l øl til 50 kroner, altså 62,5 kroner for halvliteren.

Selma Bar & Pizza - 81 kroner*

Onsdag etter klokka 18 får du 0.4 l øl til 50 kroner, altså 62,5 kroner for halvliteren.

Graffi - 84 kroner

Cafe Løkka - 86 kroner

Studentpris 75 kroner

NordØst Food og Cocktails - 88 kroner

Heidis Bier Bar - 89 kroner

Hos Heidis varierer prisene etter dagene. Prisen over gjelder for fredag og lørdag, mens du får halvliteren til 69 kroner om du stikker innom en torsdag eller en søndag. Mandag til onsdag er prisen 79 kroner.

Una - 89 kroner

Egon Solsiden - 91 kroner* (regnet om fra 0,45 l)

San Sebastian - 92 kroner

San Sebastian satser på vin, ikke øl. På tirsdager får du en vinflaske med husets vin til 200 kroner.

Barmuda - 96 kroner*

Søstrene Karlsen - 105 kroner*

Denne ølpristesten ble publisert i april 2017. Vi tar forbehold om prisendringer og nye utesteder. Ser du noen som mangler på listen, feil pris eller har andre spørsmål - ta kontakt med oss på mail: trd.by@adresseavisen.no.