Etter at Taps forlot Bakklandet er Kafé Soil nå igjen alene. Men de som liker å drikke øl på Bakklandet kan fremdeles gjøre det.
– Vi er fortsatt en økologisk kaffebar, men nå serverer vi øl i tillegg, sier daglig leder Iren Haukvik.
Slik lykkes du med indisk mat
Påskeferien ble brukt til å pusse opp, og hun kan nå vise fram nye lokaler, med bedre plass til å rendyrke kafékonseptet - uten Taps.
– Det har vært veldig greit å dele på utgiftene, men også vanskelig. Nå har vi en helt ny kaffebar som er laget for kaffe, ikke øl.
Ølserveringen går nå inn i Kafé Soil sitt konsept - det skal være økologisk.
– Vi har rundt ti typer nå, to på tapp og resten på flaske. Vi skal prøve å ha en billig én også, sier Haukvik.
Disse lager du enkelt selv: Sunne ispinner på 1-2-3
I tillegg kommer økologisk vin. Enn så lenge bare på dagtid.
– Inntil jeg får på plass en person som kan jobbe her på kveldstid blir det bare åpent når det er arrangementer, sier Haukvik.