• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
– Å brenne kaffe er ikke noe vanskelig, alle kan gjøre det. Men det er detaljene som er viktige, sier Brennerisjef Kenneth Robertsen (t.h.). Ved siden av følger daglig leder Adrian Berg med mens Robertsen gjennomfører den ukentlige kaffebrenningen.
Livsstil

Synder du mot disse kaffetriksene?

Ifølge kaffekjenneren er det bare tre ting du trenger å tenke på for å lage god kaffe.

Inga Skogvold Rygg og Vegard Eggen (foto)
Publisert: 21. april 2017 kl. 16:14 Oppdatert: 15. oktober 2020 kl. 15:18
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Kaffe
  • Tips
  • Trondheim
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.