• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Kutt ned på kjøttet, og spis deg ut av fryseren. Foto: SHUTTERSTOCK
Livsstil

Vi bruker 51 000 i året på mat. Slik kutter du i matutgiftene

Med noen enkle grep slipper du å bruke så mye.

Frøydis Braathen, Aftenposten
Publisert: 8. mars 2016 kl. 13:00 Oppdatert: 8. mars 2016 kl. 14:56
Artikkelen er mer enn seks år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Økonomi
  • Forbruker
  • Mat
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.