– Vi er utrolig fornøyd med å ha sikret oss en så stor artist så tidlig, sier kommunikasjon- og markedsansvarlig for Festningen, Rachel Nordtømme.

Sist gang publikumsyndlingene spilte i Trondheim, ga det utslag på jordskjelvmålinger.

I Sverige.

Tirsdag formiddag avslører Festningen-festivalen de første artistene som dukker opp på scenen hos dem under neste års festival.

Returnerer som headliner

Om du fortsatt er i tvil, er det selvsagt Karpe som igjen tar turen til Trondheim. Duoen var også headliner under 2019-utgaven av Festningen-festivalen. Den gang trillet Adresseavisens anmelder en sekser på terningen.

Her fra da Karpe gjestet Festningen-festivalen i 2019. Foto: Kristin Slotterøy

– Det er helt rått å kunne gi vårt publikum Karpe igjen! Det er veldig mange som har ønsket seg nettopp de etter de var på Festningen i 2019, sier Nordtømme.

– Ingen er større enn de gutta akkurat nå. De solgte ut Spektrum ti ganger og skal nå på europaturné. Det blir ikke større. Det er ikke bare musikken, men en helt egen magi rundt hele Karpe-konseptet.

Magdi cruiset rundt over publikum på en gigantisk hai da Karpe spilte på Neon-festivalen nå i sommer. Foto: Håvard Haugseth Jensen.

Tror de første billettene rives vekk

Det er ikke lenge siden årets Festningen-festival ble arrangert. Første helga i september i år inntok artister som Bulmboys, Undergrunn, Ballinciaga, Astrid S, Lars Vaular, Dimitri Vegas & Like Mike, Cezinando, Dagny og Broiler scenen ved Kristiansten Festning.

– Early bird-billettene slippes fredag klokka 10, og jeg tror de blir utsolgt på rekordtid!

Den fjerde utgaven av Festningen-festivalen arrangeres 1. og 2. september 2023.

Dekningen vår fra årets festival kan du se og lese her.