Sist fikk hun over to millioner visninger på det som bare var en tullevideo på Tiktok.

Nå går 22-åringen viralt med noe alt annet enn tull, men hennes nyeste låt «Til lillebror», som hun slapp 21. september.

– Det er ekstremt kult. Jeg tror ikke jeg helt har skjønt hvor stort det er, sier Norwich til Trd.by.

På Tiktok har trondhjemmeren over 125 000 følgere. Der rakk en lydbit av låta å bli brukt i over 3000 videoer allerede før lansering.

– Få som har klart

Nå har den snart bikket 319 000 strømminger på Spotify, og er inne blant de 20 mest populære låtene i Norge akkurat nå.

– Det er få norske kvinner som har klart dette på egenhånd tidligere, og enda færre, om noen, på dialekt, hevder Robert Hibner, PR-manager i Sony Music Entertainment Norway, plateselskapet til Norwich.

Foto: privat / Adresseavisen

Norwich har deltatt i flere sangkonkurranser på TV, og hun har gitt ut flere låter tidligere, blant annet med OKEY (Ola Klæbo) og influenser Erik Sæter.

Den nye låta handler om lillebroren Teodor.

– Det er et løfte fra meg til ham. Vi har gått gjennom mye sammen, og i blant er vi de eneste som forstår hverandre, sier Norwich i en pressemelding om låta.

«Jeg tror mange kan relatere til å ha et sterkt bånd med sine søsken. Et søsken er der hele tiden, opplever ofte det samme som deg og lærer seg å kjenne deg på en helt annen måte enn resten,» står det i en uttalelse fra Norwich i en pressemelding om låta. Foto: Sony Music Entertainment Norway

Håper på Trondheim-konsert

I en annen Tiktok-video ser vi Norwich når hun oppdager at låta er inne på 25. plass på «Top 50» i Norge.

– Jeg må ringe pappa, utbryter hun i videoen du kan se her:

Til Trd.by røper Norwich at hun hadde et hemmelig mål om topp 50-lista på Spotify.

– Jeg var redd hvis jeg sa det høyt, så kom det ikke til å skje. Nå har jeg nådd langt over det målet. Jeg er kjempefornøyd, og jeg hadde ikke regnet med dette, sier Norwich.

Ettersom hun er signert av Sony Music, varsler Norwich at det vil bli mer musikk fremover. Kanskje blir det en konsert før jul?

– Jeg har lyst til å prøve å få til en liten lokalt i Trondheim, fordi jeg er herfra og det er mulig. Ellers er det mye planlegging for neste år, sier Norwich.