Det sier etableringsansvarlig i Nille, Ole-Petter Bergerud, i en pressemelding.

- Solsiden er en destinasjon sentralt plassert i Trondheim, og vi er sikre på at Nille-butikken kommer til å glede mange kunder, sier Bergerud.

Butikk på 200 kvadratmeter

Den nye Nille-butikken skal etter planen åpne opp i månedskiftet januar/februar neste år, og blir 200 kvadratmeter stor i kjøpesenterets første etasje.

Lavpriskjeden tar dermed over lokalene til kleskjeden Solid, som holder til vegg i vegg med blomsterbutikken Floriss i dag.

Klesbutikken Solid rykker opp en etasje, og gjør plass for at Nille kan flytte inn. Foto: Line Pevik

– Vi har hatt en god dialog om den nye avtalen, og jeg tror at ikke minst kundene kommer til å bli fornøyd når Nille flytter inn i løpet av januar og februar. Butikken vil styrke Solsidens butikkmiks slik at vi er et attraktivt senter for alle typer kunder og for de fleste anledninger, sier Jonas Braad, senterleder på Solsiden.

Solid skal ikke ut av senteret, men flytte til større lokaler i andre etasje.

Legger ned andre

I midten av august skrev Adresseavisen at Nille ville stenge to av sine butikker i Midtbyen, i henholdsvis Olav Tryggvasons og Nordre gate. Bakgrunnen for nedleggelsen av de to butikkene var utgåtte leiekontrakter.

Den nye butikken som nå åpner på Solsiden, blir en av de første Nille-butikkene i Norge med et nytt innredningskonsept.

– Det blir en lys og pen butikk, med innredning som i hovedsak er hvit, men med innslag av treverk og andre flotte detaljer. Man kjenner igjen vareutvalget til Nille samtidig som den nye butikken vil gi en enda bedre handleopplevelse totalt sett, sier etableringsansvarlig Bergerud.