- Jeg regner med at vi vil få ganske mange forslag om hvor vi kan kjøre den, ler innehaver av Super Hero Burger, Christopher Vrioni.

Han har i dag tre restauranter i Trondheim - Super Hero Burger, Super Hero Pizza og Super Hero Burger Torget. Fredag ble selskapet Super Hero Go AS registrert, og med det får kjeden sitt fjerde utsalg - denne gang på fire hjul.

Burger på veiene

Vrioni forteller til Trd.by at food truck-konseptet har vært planlagt lenge, før korona kom. Selve bilen er på plass, og driveren håper å få den på veien om ikke alt så lenge.

- Det er fryktelig hektiske tider, men vi håper å få den klar i løpet av den neste måneden.

Fra matvogna er det den etter hvert så kjente burgeren som skal stå på menyen.

I dag er det tre Super Hero-restauranter i Trondheim sentrum. Foto: Arkivfoto

Fortsatt tunge tider

Da koronautbruddet kom for alvor i midten av mars, ble alle de tre Super Hero-restautantene stengt

– Det er den mørkeste økonomiske situasjonen vår generasjon har opplevd. Det er en stor krise, sa Vrioni til Adresseavisen 13. mars.

Nå i midten av oktober står han fortsatt ved det utsagnet. Han frykter enda verre tider, en ny runde med nedstenging, konkurser og permitterte.

- Som mange andre har vi blitt truffet hardt. Jeg er en pessimist, og vi er helt klart inne i prøvelsenes tid. Det er det også for politikerne. Jeg håper vi kan ha enda mer forståelse, begge veier.

I juli, i forbindelse med gjenåpningen av Super Hero Pizza, kunne folk via plattformen Folkeinvest.no tegne seg for å kjøpe aksjer i selskapet.

- Aksjesalget gikk veldig bra, ifølge Vrioni.