1. oktober åpner det et nytt fast food-konsept på Sirkus Shopping som kalles «Melt». Det er Cielo-gründer Mats Paulsen som skal starte den nye sandwich-baren, sammen med kokk Jonas Andre Nåvik og Kim Asserson.

- Jeg har hatt det i hodet i mange år at jeg vil lage en kul sandwichplass. Jeg var og spiste på en «home dining» som Kim og Jonas har startet. Den kvelden begynte jeg å prate om det, og det klaffet veldig bra. Det mangler en slik plass i Trondheim, sier Paulsen.

Følg trd.by på Facebook

- Bra lunsj på kort tid

Paulsen mener det ikke finnes noe lignende i Norge. Har har selv slitt med å finne gode plasser å spise i Trondheim der du slipper å sitte. Men de vil også tilby sitteplasser, forteller han.

- Dette blir et fast food-konsept som skal gi god kvalitet. Grunnideen er at du skal få god og bra lunsj på kort tid, sier han.

Melt er et fast food-konsept, og maten er derfor ferdig forberedt til du kommer og handler. Foto: Privat

Navnet på baren er «Melt», og de skal servere sandwich, der alt er ferdig forberedt til du handler. Alt er laget fra grunnen, og brødet er fra Franske Nytelser. I tillegg er dipper og fries eller søtpotetfries til sandwichene om du ønsker det.

- Vi skal ha sesongens råvarer til dipper og sauser. Hele konseptet vil få et nordisk preg i utseendet, og det er veldig trendy. Det er et stort poeng med "grilled cheese", det vil være gode oster og spenstig fyll, sier Paulsen.

Her åpnet Trondheims første restaurant med helsebuffet

«Food truck»

I tillegg til baren på Sirkus, skal de i sommer dra rundt med en food truck i sommer, sammen med Una Pizzeria og Falafelkompaniet.

- Vi skal bruke den så ofte vi kan for å være i bybildet. Det er flere plasser vi kan stå og rullere. Vi er i et godt samarbeid med de andre matvognene for å lage et street food-miljø i Trondheim. Vi skal lage en Facebook-side så folk kan følge med hvor vi er, sier han, og forteller at de også er booket til årets Pstereofestival.

Paulsen forteller at de har pratet med mannen i gata, restaurantfolk og venner. Alle har sagt at de synes konseptet er bra.

- Vi hadde smaking i helga, og vi satt og måpte hele gjengen. Det er så bra, og alt er gjennomtenkt og gjennomarbeidet, sier han.