I løpet av sensommeren vil Bror bar i Olav Tryggvassons gate åpne en utvidet restaurant.

Daglig leder Frank Robert Knudsen forteller at grunnen til at de utvider er plassmangel.

- Vi har for liten plass, rett og slett. Vi ser at når trykket er på som verst må vi ha større plass. Derfor grep vi sjansen da vi fikk muligheten til å leie bygget over, sier han.

Følg trd.by på Facebook

Plass til større grupper

Bror skal altså få en etasje til, og der vil det bli mulighet til å ha større arrangementer og leie etasjen for en kveld, for eksempel.

- Det vil bli egne selskapsmenyer oppe i andreetasjen. Her vil det bli plass til mange i samme rom, og god plass til større grupper som linjeforeninger og lignende. Det har vi ikke mulighet til nede, sier han.

Bror åpnet i januar 2015, så det er ikke lange tiden som har gått før de utvider. Knudsen mener det er flere grunner til at konseptet har blitt så populært.

- Vi har nok hatt litt flaks samtidig vi har god kompetanse på det vi har holdt på med. Vi timet konseptet veldig tidsriktig, forteller han.

- Folk er nysgjerrig

Han forteller at folk er glad på deres vegne, og er veldig nysgjerrig på hva som skjer.

- De synes det er bra at vi har baller nok til å «gønne» på. Vi var litt hemmelighetsfull i starten, og gikk ikke ut med all informasjonen. Det er det samme som skjer nå, og det skaper litt ekstra interesse, sier daglig leder.

Bak restauranten står spiseitrondheim.no som også står bak flere andre restaurantkonsepter som Sot Bar og Burger, Nyfiken Trattoria e Bar, Tulla Fischer, Cafe Løkka og nyåpnede Selma på Solsiden.

Nå kan du skaffe deg billig mat fra flere restauranter i Trondheim