- Vi har gått for en gradvis åpning uten å gjøre noe stor annonsering, sier restaurantsjef Christopher Vrioni som nettopp har utvidet Superhero Burger til nye lokaler på Trondheim Torg.

For kun to måneder siden startet planene med å utvide konseptet til enda et lokale i byen. I dag stod restauranten serveringsklar, selv om innredning og menyskilt ikke er fullstendig på plass.

- Vi utvikler og ferdigstiller mens vi går veien, sier Vrioni.

Hvorfor åpner dere enda en restaurant?

- Mange kunder klaget på plass- og stolmangel i lokalene i Olavtrygvasons gate, og derfor utvider vi tilbudet. Det andre lokalet er såpass populært og hektisk, så det var på tide. Dessuten er Torget akkurat «langt» nok unna fra den andre restauranten, så stedene har god plassering i forhold til hverandre.

Slik ser Superhero Burgers nyeste lokaler ut. Det populære burgerstedet vil tilby samme meny og brettspillmuligheter som den opprinnelige restauranten.

Sov ikke på 3 dager

- Jeg prøver fortsatt å lage den perfekte burger, og det er mye strev for å få det perfekt.

Vrioni har kjent på stresset ved både nyåpning og burgerkvalitet, og har dermed ikke sovet på nesten tre dager. Han er opptatt av at begge burgerstedene skal servere mat av like god kvalitet.

- Jeg har nesten panikk for at det ikke skal bli likt. Både menyen og konseptet er det samme, men maten lages i to separate lokaler, så der har vi en utfordring. Men dette vil gå seg til.

Han legger ikke skjul på at en hver entreprenørs frykt er at produktet ikke skal være godt nok.

De kjente ikonske tegningene er på plass på veggene. Foto: Helene Mariussen

Fornøyde kunder og kollegaer

Hva er dine forventinger til nyåpningen?

- At gjestene og kollegaene er fornøyde. At alle er fornøyde, sier Vrioni.

Amin (21) er en av de besøkende på åpningsdagen, og han er fornøyd med at Superhero Burger nå også fins på Torget.

- Det er kjempe flott og på tide. Superhero Burger er et konsept vi har trengt i Trondheim. Det andre lokalet er ofte fullt, så det er bra med en utvidelse.

Han mener at burgersteder lenge har vært bedre i Oslo og Stavanger, men at Trondheim nå settes på kartet.

- Jeg er super fornøyd med Superhero, og elsker burgere. Her får jeg den hjemmelaga følelsen. Det fins flere gode burgersteder i byen, men dette er den beste.

Disse interiørtrendene må du kvitte deg med

Slik blir den amerikanske versjonen av «Skam»