- Vi åpner en helt ny take away-kjede i Trondheim i august, sier Trond Stavne, gründeren bak konseptet Crispy Fried Chicken, som åpner i august.

Stavne har allerede erfaring fra bransjen, da han startet Big Bite i 1997. Nå vil han skape et helt nytt konsept i byen.

- Konseptet for det nye spisestedet er at alt på menyen er kylling. Kyllingen kommer i alle varianter fra buffalo-wings og nuggets til kyllingburger. Vi vil dekke et behov i markedet som ikke er i Norge fra før.

Stavne mener at det trengs flere take away-forretninger i Trondheim, og at det mangler et spisested som fokuserer på kylling.

- Visjonen er å servere et produkt som folk vil ha, og de vil ha god og rask mat i farta. Vi vil at folk skal tenke at de får et godt produkt med god tilgjengelighet. Grunnen til at vi satser spesifikt på kylling er fordi Norge er en av de nasjonene som spiser mest kylling i verden, samtidig er hvitt kjøtt et sunt alternativ. Dermed tror vi folk vil like dette.

Først Trondheim, så Norge

Planen er å gjøre Crispy Fried Chicken til en landsdekkende take away-kjede i løpet av de neste årene.

- I løpet av tre til fem år ønsker vi å ha utvidet tilbudet til andre store norske byer, som Oslo, Bergen og Stavanger.

Trenger Trondheim flere fast food-kjeder?

- I hvert fall kjeder som driver med take away, når man tenker over tilbudet i byen. Hovedpoenget er at dette er en take away-kjede, og jeg syns ikke dette tilbudet er godt nok i Trondheim. Dermed er det plass til flere nye konsepter. Det som er mest utbredt i dag er vel bare pizza.

Hva forventer dere av åpningen?

- Vi forventer fullt kaos ved åpning, og kommer til å gjøre forskjellige stunts under åpningen for å dra flest mulig folk. Stuntene som er planlagt er foreløpig hemmelige.

Bartender Tommy om utelivet i Trondheim: Slik bør du oppføre deg på byen

Er dette Trondheims kuleste kafeer?