Det er mange spennende og varierte arrangementer denne helga, og her har vi med ti av dem. Om du vil se en større oversikt, sjekk vår eventkalender trd.events!

Internasjonal Food Market Heimdal

Hvor: Heimdal sentrum

Når: Onsdag til lørdag, 10.00 til 19.00

International Food Market besøker mange byer og tettsteder i Norge i sommer, og nå i helga holder de til på Heimdal! Her kan du oppleve smaker fra hele Europa, som greske oliven, tyske, spanske, italienske og franske oster, italiensk skinke, spansk paella og franske pølser, for å nevne noe.

Ronja Røverdatter

Hvor: Olavshallen, Lille sal

Når: Torsdag, klokken 18.00

Glad i Ronja Røverdatter? Torsdag kan du se en familieforestilling i Olavshallen! Foto: Henrik Laurvik / NTB / SCANPIX

Rundt 50 skuespillere, musikere og dansere står på scenen under denne forestillingen. Forestillingen er et samarbeid mellom alle Sjiraffens kunst- og kulturgrupper for mennesker med og uten utviklingshemming, der aktørene er i alder 7-50 år!

Første forestilling var på onsdag, men familieforestillingen i to akter vises også torsdag kveld.

Korsvikaspillet

Hvor: Korsvika

Når: Torsdag til søndag, ulike tidspunkt

Det var rimelig trøkk under fjorårets Korsvikaspill. Nå er det tid for en ny runde! Foto: Rune Petter Ness

Reis tilbake i tid denne helga - nærmere bestemt til år 935. Opplev dramaet, intrigene og maktkampen rundt Håkon Ladejarl, i tiden da Olav Tryggvason kristnet landet.

Kodak Fotoutstilling

Hvor: Yellowkorner

Når: Ut juni

Hos fotogalleriet Yellowkorner kan du se en spesiell fotoutstilling ut juni måned. Her viser innehaver Elin Dahlen fram fotokunst, bildet tatt ved en annen anledning. Foto: Richard Sagen

Fotografiene som nå stilles ut hos fotogalleriet Yellowkorner, ble brukt til Kodak sine reklamer for kjøp av kamera på 50-,60-,70-,80- og 90-tallet.

I dag representerer Colorama-samlingen ikke bare en attraktiv og troverdig idealisering av det amerikanske livet, men også en nyansert og effektiv bruk av fotografier for å skape lyst på produktene og aktivitetene de selger. Les mer på trd.events.

Konsert: Emma

Hvor: Kafe Skuret

Når: Fredag klokken 21.00

Emma Williksen, under artistnavnet Emma, skal spille konsert på fredag. Foto: Alf Simensen

I fjor ble artisten Emma kåret til «Årets mest lovende artist» av Adresseavisen, og har siden den gang spilt en rekke konserter. Hun har vært på Trondheim Calling, og hun har varmet opp for Dagny.

På fredag spiller hun på Kafe Skuret, les mer på trd.events.

Midtsommertravet 2018

Hvor: Leangen Travbane

Når: Fredag og lørdag

Det blir stor aktivitet på Leangen Travbane i helga! Foto: Morten Antonsen

Det blir to dager med sport, spennende spill og «aftertrav» med mer på Leangen Travbane denne helga. Det blir blant annet NM for travtrenere, utdeling av Trøndelagspokalen og Tamin Sandys æresløp.

Elvetuns spiller opp til fest etter løpene på fredag, og Petter Wavold gjør det samme på lørdag.

Trondheim Vikingmarked

Hvor: Djupvika

Når: Fredag til søndag

Denne helga blir det mye historie, vikingkrigere, håndverk, matlaging, leker og konkurranser i Djupvika! Alt i skikkelig vikingstil, så klart. Les mer på trd.events.

Vom Dogrun Trondheim

Hvor: Rundt Nidelva

Når: Lørdag, start klokken 12.00

Dette er en sosial aktivitet der man enten kan gå, jogge eller løpe med hunden sin! Det trekkes premie blant de som velger å gå én runde, og premiering for raskeste damer og herrer for de som løper to runder.

St. Hans på Sverresborg

Hvor: Sverresborg Trøndelag Folkemuseum

Når: Lørdag, klokken 15.00 til 18.30

Kanskje du og familien skal ha St. Hans-feiringen på Sverresborg i år? Foto: Rune Petter Ness

Hos museet på Sverresborg blir det god, gammeldags St. Hans-fest, med grilling, dans, eventyrteater, binding av blomsterkrans og mye mer. Les mer om arrangementet og billetter på trd.events.

Midtsommeraften i Borggården

Hvor: Borggården

Når: Lørdag, klokken 18.00 til 23.30

Di Derre og Tre Små Kinesere skal spille i Borggården på lørdag! Her fra deLillos konsert under Olavsfestdagene i fjor. Foto: Håvard Jensen

Det er midtsommeraften allerede! Og dette skal feires i Borggården på lørdag, med Di Derre og Tre Små Kinesere.Førstnevnte feirer 25 år, og Tre Små Kinesere gjenforenes og har 30-års-jubileum. Les mer på trd.events.

Rosenborg - Vålerenga

Hvor: Lerkendal Stadion

Når: Søndag, kampstart 20.00

Rosenborg tar imot Vålerenga på hjemmebane på søndag! RBK ligger på tredjeplass på tabellen, Vålerenga på sjette. Ranheim spiller derimot borte mot Strømsgodset, klokken 18.00. Les mer på trd.events.