Forrige uke var det Nora Caroline Eide hos Sot som blant annet kunne fortelle om den gangen en gjest la igjen en «liten dæsj avføring» på toalettet - altså utenfor doet.
Hun har utfordret Otto Johnsen til å dele noen barhistorier denne uka!
- Hvor jobber du nå, og hvilken stilling har du?
- Jeg jobber deltid som bartender på Fire Fine.
- Hvorfor bestemte du deg for å jobbe i utelivsbransjen?
- En lidenskap for musikk, spesielt House og EDM, gjorde at nattklubb ble et naturlig valg. I tillegg er det situasjoner som oppstår som man aldri ville opplevd i en ordinær ni-til-fire jobb.
Dette mener Kraft Bodega-Leif Eirik at gjester bør passe på
- Hva gjør du når du ikke jobber på utestedet?
- Studerer markedsføring, jakter drømmen om å bli DJ på heltid, tar litt bilder og ser på gode serier.
- Hva er den beste låta du hører når du er ute på byen selv?
- «Light Up The Club» - Relanium, eller alt av Justin Timberlake. Da klarer jeg faktisk ikke å sitte stille.
- Hva bestiller du aldri når du er ute?
- Strawberry Daquiri, selv om det er min guilty pleasure. Det er så sinnsykt godt, men med hensyn til både bartender og min egen maskulinitet velger jeg å klare meg med en pils.
Kjøkkensjef Håvard: - En mann ville vise frem sitt kuleste partytriks. Han tok av seg buksene og hoppet tau med dem
- Hva er det sjukeste du har opplevd at en gjest har gjort?
- Fikk nylig et drinkglass kastet i ansiktet av en gjest som mente drinken smakte vondt. Da trengte jeg et par minutter til å revurdere yrket mitt.
- Hva burde gjester tenke på, revurdere eller unngå å gjøre når de er på restaurant eller på byen?
- Nattklubber har litt andre premisser og gjester oppfører seg som regel godt. Hvis det dog er en ting jeg kan nevne, så er det å betale så fort man får terminalen fremfor seg. Da får både jeg servert flere gjester, og du får drikken din fortere. WinWin!
Restaurantsjef Stig Ove: - Vi holdt på å stenge, og jeg hører et hyl fra en kollega som sjekker toalettet
- Om du kunne ha festet med tre kjendiser, hvilke som helst, død eller levende – hvem ville det vært?
- Elon Musk, Biggie Smalls og Broiler.
- Hvem i utelivsbransjen vil du utfordre til å svare på disse spørsmålene neste gang?
- Tobias Hoem, Provincialen.