Denne uka bød strømmetjenesten SkyShowtime på de første rollebildene av Nicole Kidman, Zoe Saldana, Laysla De Oliveira og Morgan Freeman fra «Lioness», som får premiere senere i år.

Serien beskrives som en spionthriller om et CIA-program som trener og sender ut kvinner ut i verden som undercoveroperatører.

Zoe Saldana, kjent fra «Avatar»-, «Avengers»- og «Guardians of the Galaxy»-filmene, spiller stasjonssjefen Joe – som er sjef for Lioness Engagement Team. Laysla De Oliveira spiller en røff, men dedikert ung marinesoldat som rekrutteres for å bekjempe en terroristorganisasjon innenfra. Kidman, som også spiller i serien, er med som produsent.

Her er noen av dem seerne vil møte i «Special Ops: Lioness»: F.v. Jill Wagner, Thad Luckinbill, Zoe Saldana, James Jordan, Jonah Wharton og Austin Hébert. Foto: SkyShowtime

– Tanken på å forplikte meg til en flere sesonger lang serie var avskrekkende. Jeg var skremt, og tenkte «jeg kommer til å mislykkes, jeg gjør bare science fiction». Men det var Taylor Sheridan og Nicole Kidman. Så innlysende nok var det som en drøm for meg, sier Saldana til Vanity Fair.

Nicole Kidman sammenligner «Lioness»-kvinnenes innsats med det virkelig liv.

– Det er en hemmelighetsfull verden. De setter landet sitt foran seg selv gjennom å forbli anonyme. De må være anonyme for å beskytte programmet. Det betyr at arbeidet og det de oppnår har en tendens til ikke å bli omtalt, noe som selv kvinner som ikke er involvert i hemmelige operasjoner kan kjenne seg igjen i.

Zoe Saldana som spesialoperatøren Joe i første sesong av «Special Ops: Lioness», fotografert av en legendarisk krigsfotograf. Foto: Lynsey Addario / SkyShowtime

«Lioness» føyer seg til Taylor Sheridans fine serieknippe på strømmetjenesten, som fra før teller «1883», «1923», «Mayor of Kingstown», «Tulsa King» og altså «Yellowstone».