Parterapeut og psykolog Benjamin Baarli Silseth får med seg Tuva Fellman som «sidekick» når neste sesong av «Gift ved første blikk» går i innspilling. Den sjuende sesongen av programmet hadde premiere i februar i år, og den har fått fine seertall på både TVNorge og på strømmetjenesten Discovery+.

Tre av parene valgte å fortsette eksperimentet da programmet var ferdig, og ett par er fortsatt sammen i dag.

Nå skal en ny sesong til pers, og ny i felt er altså Tuva Fellman. Hun har erfaring fra matchmaking på TV med seriene «Naked Attraction Norge» og «Love IRL».

– Jeg mener at for at et forhold skal fungere, må også hverdagen fungere, og det er her jeg kommer inn. Hvordan blir det når parene skal på sin første IKEA-tur sammen? Hvem tar oppvasken, og hvem lager middag? Dette blir moro, utfordrende og spennende, sier programlederen via pressemeldingen.

I serien arrangeres det bryllup mellom parene – som ser hverandre for første gang når de skal gi hverandre sitt ja. Men det er ikke juridisk bindende ekteskap de inngår. Parene sendes også på bryllupsreise – før de flytter sammen, og virkelig får testet om de passer sammen.

Silseth gleder seg over å få Fellman på lag.

– Jeg kjenner ingen andre som er så flink til å bli kjent med mennesker, se dem og få dem i prat som henne, sier han.

Den nye sesongen kommer våren 2024 på TVNorge, og det er fortsatt mulig å søke om å få bli med på kjærlighetseksperimentet, heter det fra kanalhold.