Den nye fjernsynsserien skal hete «Idiot Sandwich», og opptakene begynner ifølge People i november.

Navnet kommer fra et av TV-chefen Ramsays mest minneverdige – og memekjente – øyeblikk, der han putter to brødskiver på hver side av ansiktet til TV-profilen Julie Chen Moonve og skriker «Hva er du?» til henne. Svaret hennes lyder: «En idiotsandwich».

En av de mange memene som sketsjen "Hell's Cafeteria" har ført til. Nå blir det tittelen på Gordon Ramsays nye kokkeprogram. Podkasterne Woody & Bobby er blant de mange som har laget et.

Klippet har 13 millioner visninger bare på Youtube, og mange Ramsay-fans har trodd at dette skjedde i virkeligheten. Men Ramsay understreker at det stammer fra en 2015-sketsj som de medvirket i på «The Late Late Show» med James Corden.

– I bortimot ti år har dette memet tatt helt av, sier Gordon Ramsay, som har gitt opphav til en rekke slike memer på nett, ifølge en artikkel på Medium. I fjor ryktes det ifølge The Sun at han skal ha sikret seg varemerkerettighetene til «Idiot Sandwich»-uttrykket.

Når han er ute blant folk, slipper han sjelden unna: Særlig unge fans vil at kjendiskokken skal kalle dem en «idiot sandwich». Ramsay har allerede tatt det i bruk og selger ørevarmere på restauranten sin i Las Vegas formet nettopp som sandwicher.

Nå etterlyser han deltagere på Instagram-kontoen sin. Deltagerne behøver ikke være kokker for å bli tatt med. Den som har en sandwich som imponerer Ramsay mest vil vinne et pengebeløp – og tittelen «Gordon Ramsay's Idiot Sandwich».