– Jeg holdt på å skrike, fordi jeg trodde det var edderkopper. Jeg er veldig redd edderkopper, sier Kim Kardashian i en reklame for premiereklare «American Horror Story: Delicate» fra TV-selskapet FX.

I en video forteller Kim Kardashian om hvordan hun nesten skrek da hun så øyevippene hun bruker i horrorserien – fordi hun trodde de var edderkopper. Foto: Skjermdump: X / American Horror Story

Hun spiller Siobhan Walsh i denne tolvte sesongen av Ryan Murphys alltid stjernespekkede serie, som denne gangen byr på navn som Emma Roberts, Cara Delevingne, Matt Czuchry, Billie Lourd, Denis O’Hare, Leslie Grossman og Michaela Jaé Rodriguez.

Reklamefilmen med Kim Kardashian bærer bud om at edderkopper spiller en sentral rolle i handlingen, som beskrives som en feministisk oppdatering av «Rosemary's Baby».

Stjernene Emma Roberts og Kim Kardashian pryder reklameplakaten til FX/Hulu for «American Horror Story: Delicate». Foto: Handout

Den er dels basert på Danielle Valentines thrillerroman «Delicate Condition», som følger en kvinne som er blir overbevist om at en skummel skikkelse gjør alt for at graviditeten hennes ikke skal skje.

Om skuespillerinnsatsen sin sier Kim Kardashian at det handler om å ønske å vokse og utfordre seg selv – og å ha det gøy.