Date med kjæresten, en tur med vennegjengen eller en trivelig film med foreldrene dine? Kino er alltid hyggelig, men det er noen ting som kan irritere vettet av oss når vi sitter i kinosalen.

Lik trd.by på Facebook!

1. Folk som snakker under filmen

Vi har faktisk kommet på kino for å både se og HØRE filmen. Spar nyheten om at venninna di sendte deg DEN lange meldinga om hvor sur hun var på deg til etter vi har gått ut av salen, er du snill.

2. Når sidemannen slafser og knasker popkorn høylytt

Det er ikke en spisekonkurranse, og du har tross alt kommet på kino for å slappe av og kose deg. Slapp av med tygginga også da, vi vil helst ikke ha dine utspytta popkornrester i fanget når filmen er ferdig.

3. Popkorn-lukt når du ikke spiser det selv

Du vet når sidemannen eller noen i nærheten gafler i seg popkorn, har du kjent lukta hvis du ikke spiser det selv? Ikke akkurat godt!

4. Når sidemannen tar koppholderen din

Er det ikke nok med den på din side?

5. Når personen bak sparker i setet ditt

Ville du likt å få en fot presset opp i setet ditt mens du prøver å følge med på en film?

6. Folk som brøler ut noe når det blir helt stille

Du vet det lille minuttet før filmen starter hvor det er helt stille og skjermen blir svart? Da er det tydeligvis flere som elsker å vise seg frem, og de roper ut noe som "Anders har tissa på seg!". Det er ingen som synes det er så fryktelig morsomt.

7. Prisene i kino-kiosken

Skal det virkelig være mulig å måtte betale en 100-lapp for en liten pose med smågodt?

8. Når sidemannen tar altfor stor plass

Må du virkelig sitte så bredt med beina? Bestill deg i det minste to seter slik at jeg ikke trenger å sitte med sammenklistrede knær i to timer.

9. Når noen tar opp telefonen midt i filmen

Selv om du prøver å skjule lyset, hjelper det ikke! Det er en grunn til at reklamen ber deg slå av mobiltelefonen under filmen.