Følg trd.by på Facebook

#1. Den koster halve sjela

Seriøst, hvem var det som fant på å ta såpass mye for å sitte på en buss full av fulle folk? Ikke fungerer busskort heller, man må betale enten 95 eller 115 kroner, alt etter hvor man skal. Skjerpings!

Så fullt må det være for at bussjåføren kjører forbi.

#2. Køen

Knuff, knuff. Kebabspising over en temmelig lav sko, og det kommer alltid noen springende inn i siste liten.

#3. Når man sovner

Du skal av på sjette eller syvende stoppet, men klarer å sovne. Hele bussen har gått av før sjåføren vekker deg på endestasjonen. Folkens, det skader ikke å bry seg!

Kjipt å sovne på nattbussen! Foto: Shutterstock

#4. Spy

Å kaste opp på bussen er fælt for alle involverte. Må du spy, så stopp bussen og gå ut! Bussjåføren blir (forståelig nok) forbanna når folk spyr inne, og noen ganger kjører han heller ikke videre, fordi bussen må vaskes.

#5. Allsang

Det er en buss, ikke en karaokebar. Allsang er reservert for konserter med avdanka 70-talls artister. Slutt!

#6. Slåssing

Det har aldri vært kult å slåss på byen, heller ikke i nattbussen. Det er bare et tegn på at man er skikkelig barnslig, uansett hvilken "grunn" du har for slåssingen. Voks opp.

Takk til bussjåførene som får folk trygt hjem. Foto: Shutterstock

#8. Stjeling

Ja, folk sovner på nattbussen. Og nei, det er ikke greit at de våkner uten mobiltelefon og lommebok!

#9. Krangling med bussjåføren

Vi er alle frustrerte over at nattbussen er dyr og slikt, men det er ikke bussjåføren sin feil. Det er heller ikke hans jobb å vente ti minutter ekstra slik at alle vennene dine kan komme med. Og hvis du oppfører deg slik at du får kjeft av bussjåføren, så se til å skjerpe deg. Bussen er sjåførens arbeidsplass, han skal få ha det greit på jobb.

#10. Søppel

Det er unødvendig å hive fra seg kebab-rester, colaflasker, snus og alt slikt på gulvet eller i setet. Det finnes søppelbøtte i bussen, og om den er full så legg søppelet i lomma til du kommer frem og kan kaste det i søpla på busstoppet.

Lars mener de andre bussappene er kronglete. Nå har han laget sin egen.

«AtB går aldri fra A, så kjæm jo aldri tel B»