1. PH-spoilers

Når du rett og slett ikke klarer å holde deg borte fra Jodel, men du vet at du ikke har sett dagens Paradise Hotel. Du tar en sjanse, håper at ingen har postet om det og åpner Jodel. Vips! Der var dagens episode spoilet.

Følg trd.by på Facebook

2. Kåt ungdom

Glem Tinder! Den nye tingen er tydeligvis å søke sex, kos og date anonymt på Jodel.

3. Manne- og kvinnehaterne

De fleste har nok brent seg i jakten på kjærligheten, da slipper du løs frustrasjonen din på Jodel. Vi er åpenbart to forskjellige arter, og vi vet jo at alle av et kjønn er like. Ofte en "Hvorfor gjør dere gutter/jenter sånn?", alltid etterfulgt av "Det gjør dere også!".

Amalie (22) vil få bukt med ensomhet blant unge. Nå inviterer hun vilt fremmede folk hjem til seg gjennom Jodel!

4. Den hemmelige beundreren

De som poster en note om han/hun som gikk på bussen og var fin. Kan være søtt, men norske mennesker burde ta mot til seg, og slå av en prat med vedkommende.

Etter beundrer-posten sitter også utallige mennesker der ute og gransker sine egne klær, og hvor de var i dette tidsrommet, i det desperate håpet om at de kan være den som det er blitt jodlet om.

5. Resirkulering

Når du konstant ser den samme vitsen med en liten variasjon, og ofte flere dager på rad. Om mennesker der ute bare hadde vært like flink å resirkulere avfall i virkeligheten som de er på å resirkulere vitser på Jodel, hadde ikke Atle Antonsen trengt å mase på oss...

6. Karma’s a bitch

Du har ingen anelse om hva karmaen gjør, fortsatt er du avhengig og desperat etter mer, og sletter det som gir deg dårlig karma. Mulig dette er meningen med karma på Jodel?

7. TV-hysteri

De uendelig mange jodelene om Paradise-Sandras blå øyenskygge, Nora og Wilhelm... Eeeh, jeg mener William, og Game of Thrones. Du har ikke vært innom Jodel i Trondheim, hvis du ennå ikke har fått med deg en minst en Jodel om den blå øyenskyggen, "Livet er en lære, man må alltid lære" eller Jonas' strippekurs.

8. ONS, FF og FWB-diskusjonen

Det er mange som poster om One night stands, hook-ups og det å være friends with benefits. Som oftest ender posts på Jodel om sex utenfor forhold alltid med én som kommenterer at det er noe galt med dagens sexmoral.

9. Grammatikk-kurs

Om du har en skrivefeil kan du banne på at noen vil finne den, og på en eller annen måte rette deg på det. Ikke unnskyld deg selv med dysleksi. Hvis du tror det er en akseptabel unnskyldning for en grammatikk-nazi på Jodel, tar du kraftig feil og dømmer deg selv til dårlig karma.

10. Moderator-drømmen

Mystikken rundt hvor mye karma man trenger eller hva som skal til for å bli moderator florerer fritt på Jodel. Men helt ærlig, hvor kult er det egentlig å være moderator? Gir deg jo cirka ingenting.

Trøndelags rikeste 22-åring spytter penger inn i denne nye NTNU-appen.