Du har sikkert flere hundre venner på Facebook, sikkert såpass mange at du ikke merker når noen velger å ikke være vennen din lengre. Likevel er det gjerne noe mange av oss vil vite, og det er der den nye appen  "Who Deleted Me" kommer inn i bildet, skriver teknofil.no.

Nøyaktig informasjon

Appen er gratis, og fra du logger deg på har den stålkontroll på vennelista di.

Utviklerne bak kaller seg The Media Dudes, og hevder selv at de ikke krever tilgang til personlig info, annet enn vennelisten din.

Med denne appen kan du se hvem som sletter deg som venn på Facebook. Foto: Produsenten

Når du laster ned appen kobler du den til Facebook-kontoen din, og når noen sletter deg vil appen fortelle deg nøyaktig hvem det er, og når det skjedde.

Tidligere blokkert

Who Deleted Me imidlertid kun fra du har aktivert appen, og vil ikke kunne fortelle deg hvilke venner som har slettet deg tidligere.

Facebook er riktignok ikke spesielt glad i slike tjenester, og senest i februar i år blokkerte de den første utgaven av Who Deleted Me, skriver Teknofil.

Da var tjenesten en Facebook-app, noe som gjorde det veldig lett for Facebook å stenge dem ute. Denne gangen blir det neppe like lett, ettersom appen ikke ber om tilgang til noe annet enn vennelisten din.

Lik trd.by på Facebook