- Jeg sitter bare og ranter og kjefter i bilen over ting som plager meg, eller ikke plager meg. Så har det spredd seg nå jævelsk. Jeg regner med å runde over 30 000 på snapchat i løpet av helga, sier stand up-komiker Kevin Kildal (26), også kjent som arntfinesse på Snapchat.

Aliaset stammer fra seriemorderen Arnfinn Nesset, en tidligere sykepleier fra Sør-Trøndelag som ble dømt for 22 drap på 80-tallet.

- En kjent og kjær norgeslegende, med andre ord. Arnt Finessé er et ordspill og en karakter jeg har brukt på stand up-scenen og videreført til snapchat, sier Kildal, som prater kav nordlendning, men som har bodd i Trondheim siden 2010.

Med den inspirasjonen er det å forvente at humoren er mørk. Du kan se et utdrag av snappene i videoen øverst i saken, men vi advarer mot sterkt språkbruk og høyt desibelnivå.

Lik trd.by på Facebook

- Folk i hvit frakk

Han sier at det tok av for rundt to måneder siden. Han har følgende teori på hvorfor så mange følger den lettere morbide snapchat-kontoen.

- Min teori er at 99 prosent av det som blir lagt ut på Snapchat er matbilder og folk som går på tur. Folk blir jo pisslei og vil ha noe som er litt annerledes, sier Kildal.

- Hvorfor filmer du i bilen?

- Hvis du sitter i stua di og skriker på denne måten, kommer det fort folk i hvit frakk på døra. Og så er det en kjennsgjerning at det er i bilen at man reflekterer over det man har oppnådd i livet, sier Kildal.

Drapstrussel og karriereboost

Han sier at Snapchat har kommet til god hjelp i stand up-karrieren.

- For noen måneder siden måtte jeg ringe rundt og trygle om jobber. Nå ringer dem meg. Det er veldig artig at det har eskalert på grunn av Snapchat, sier Kildal.

Mange har også reagert negativ på den krasse humoren.

- Haha, ja det er faktisk jævlig artig. Jeg husker ikke helt hva han heter, bortsett fra at han hadde årstallet 1999 i brukernavnet sitt. Han skrev en kort og konsis melding til meg. «Eg ska dræp deg når du kjæm til Sortland». Så det blir jo spennende å dra dit, flirer Kildal.

Det stopper ikke ham fra å fortsette med snappingen.

- Jeg fortsetter til brukeren min blir stengt eller til at jeg får et ultimatum fra myndighetene, sier Kildal.

På to måneder har Kevin Kildal fått nesten 30 000 følgere på Snapchat. Foto: skjermdump/privat
Kevin Kildal har jobbet som stand up-komiker i tre år. Foto: torleif kvinnesland