• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Birger Meling og Alex Gersbach fra Rosenborgs A-lag møtte opp på kokkekurs sammen med spillere fra G16 og G19. Foto: Morten Antonsen
Livsstil

RBK på kokkekurs: - Det må bli bedre enn «grandisen» de setter i ovnen fem til syv dager i uka

RBK-stjerna Birger Meling røper at det er han som står for matlaginga hjemme.

Frida Rishaug
Publisert: 19. oktober 2018 kl. 16:04 Oppdatert: 19. oktober 2018 kl. 16:47
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Mat
  • Restaurant
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.