Les del 1 hvor vi har samlet treningskontoer her.

@karinaabrah

Karina er en tøff type som driver med crossfit og rollerderby. Her finner du bilder fra hennes hverdag med alle disse grenene, og litt styrketrening attpåtil. Karina gir deg bilder av spenstige triks, artige poseringer med rulleskøyter, og yogaposisjoner vi ikke så for oss var mulig: Å stå på hodet, kun hodet, med beina i kors og armene i v-form.

Dama er råtøff, og det viser hun gjennom bilder hvor hun gjør både «pullups» og «pushups». Liker du spenstighet, tøffe triks og styrketrening, er dette kontoen å følge med på.

@spartan_workout_kjell

Hva du finner på denne kontoen ligger i navnet; en stor muskuløs mann som trener like hardt som de gamle krigsheltene i Sparta i det gamle Hellas. Kontoen formidler treningsglede utendørs i all slags vær, hvor traktorhjul brukes flittig til løfting, til å hoppes på eller for å gjøre pushups mer effektive.

Konseptet blir en slags crossfit ute i naturen, og flere engasjerte samler seg for å trene sammen. Personen bak kontoen ønsker å fokusere på allsidig trening for alle, og startet konseptet for syv år siden. Lyst til å bli en spartan-kjemper? Da er det bare å la seg inspirere.

@sykkelmags83

Denne syklisten har over 12 000 følgere, og viser deg en hverdag med fart og spenning fra sykkelsetet. Her fins ikke dårlig vær, bare dårlig sykkelklær, men Margrethe bak kontoen ser ut til å ha det rette utstyret. Du kan følge hennes treningsøkter, livsstil og reiser, og hun ønsker gjennom bildene å vise fram hvor fin sykkelsporten er og gleden det gir.

Rett som det er løfter Margrethe stolt opp sykkelen og poserer foran en vakker utsikt, slik andre gjør toppløs på fjelltur. Det er tydelig fokus på treningsglede, og her kan du la deg inspirere av en jente som har smilet godt plantet rundt munnen og hjelmen godt plantet på hodet.

@wdpgarcia

Denne karen ser ut til å være lagd av jern og stål, noe som kanskje ikke er så rart i og med at han er bodybuilder. Personen bak kontoen har ingenting å skjule; her er det bar, muskuløs overkropp som jobber hardt med vekter.

Kontoen består først og fremst av portretter av vedkommende, med vekter i hendene, intense blodårer nedover armene og bilder fra diverse bodybuilder-konkurranser. Portrettene er intense, og kommer med detaljerte beskrivelser om psyke, kosthold, antall kilo på vektstanga, hverdagsliv og visdomsord om trening.

Foto: Trulse Melbye

LES OGSÅ: Nå kan du se hvor Snapchat-vennene dine befinner seg

@martinevatle

Martine kombinerer livsstil og treningsglede på sin konto, og er selv spinninginstruktør på treningssenter. Kontoen er veldig sjarmerende, med smilende «selfies» og fargerik mat i alle varianter. Det er befriende å se at en som er opptatt av trening og kosthold også unner seg smågodt i helgene.

Det lages til og med kanelboller og muffins, men Martine gir oss også oppskrift på sunn snacks, som havregrynsbar med sjokolade eller masse oppskjært frukt og grønt. Hun poserer stolt foran speilet i sitt elegante treningstøy både før og etter økten, og ønsker deg alltid en god dag, god helg, eller god trening.

10 matprofiler du bør følge på Instagram

Ti interiørprofiler du bør følge på Instagram