På Gabriels WaterSports på Elli Beach ser de lite til krisen alle snakker om. Der står turistene linet opp for å få litt action – og de er villig til å betale.

- Paraseiling er utrolig populært, men koster litt. Men vi får også utrolig mange som vil prøve UFO-en, forteller innehaver Beverly Tsakiri, og peker på en rund kopp-lignende sak som dras i urovekkende høy fart etter en båt.

Lik trd.by på Facebook

- Det er den avanserte versjonen av banana-boat, denne går fortere og det er definitivt litt villere.

Adrenalin

Sammen med familien driver hun stedet på Elli Beach som garanterer adrenalinkick.

Beverly og familien lover actionfylte opplevelser.

- Vi har utrolig mange nordmenn innom, og senest i forrige uke møtte jeg  en guttegjeng fra Trondheim. De prøvde vel tre forskjellige ting, så det er tydelig at trøndere elsker alt med action og høy fart, sier Beverly.

Hun mener det virker som turistene ofte blir leie av late dager og trenger en piff.

- Her får de i alle fall våknet skikkelig!

Om du er ute etter action finnes det gode muligheter på Rhodos. Foto: Gabriels WaterSports

- Og det er heller ingenting som kurerer en liten fyllesyke bedre, skyter sønnen inn, Mixali Tsakiri.

Etter en liten smule overtalelse sendte vi reporter Mats opp i fallskjermen for å se hva som er greia med paraseiling.

Resultatet kan du se i videoen over!

Vill vannpark

Om du er ute etter en vannsport som du trolig har litt mer kontroll over selv, har Rhodos også det de selv omtaler som Europas villeste vannpark. Med vannsklier som går under navnet ”kamikaze” sier det seg kanskje selv at du har en opplevelse i vente. Vannparken finner du i Faliraki, og det går daglige busser dit fra Rhodos by.

Enkelte steder av Rhodos er det også mye vind, noe som passer ut merket til både kiting og andre actionfylte aktiviteter. Det er stranden ved Kalithea som har mest utvalg på slike ting, og der kan man også låne deg dykkerutstyr for å se Rhodos fra under vann.

Om det frister, men det våte elementet ikke er din greie, tilbyr flere også en form for ubåt-tur der du kan se mye av hva som befinner seg under overflaten ved Rhodos´ kystlinje.