Helene Helland Granbo fra Trondheim har flere tusen følgere på bildedelingstjenesten Instagram under navnet @misscolacherry.

Hun legger ut mange selfies, da hun mener det er det folk vil se. I tillegg oppdaterer hun ofte og svarer på kommentarer. Det tror hun kan være oppskriften til det høye følgertallet.

- Bortsett fra det vet jeg egentlig ikke hvor følgerne kom fra. Men det er kjempehyggelig at folk liker det jeg poster. Av og til kommer det et par stygge og unødvendige kommentarer, men sånn er det bare, sier hun.

Følg trd.by på Facebook

Blondt hår og rød leppestift

Mange kommenterer ofte Granbos blonde, korte hår. Spesielt når hun krøller det og bruker rød leppestift får hun ekstra kommentarer på at hun ligner et kjent stilikon.

- Det er veldig hyggelig å høre, tidenes kompliment synes nå jeg. Om jeg er blakk en kveld så hender det at jeg styler meg slik som det før jeg drar på byen, siden mannfolk flest elsker Marilyn Monroe. Da blir det masse gratis drinker på meg og venninnene mine, ler hun.

Granbo har jobbet som modell i et par år, men ikke like mye lengre. Nå er det mer en hobby. Hun har gjennom Instagrammen sin fått en del sponsoravtaler, men takker som regel nei.

- Jeg har reist en del og fått venner rundt omkring i verden som jeg drar og besøker så ofte som mulig, sier hun.

- Vil ha flere følgere

Nå har hun et mål om å reise så mye som mulig mens hun er ung, og etter hvert vil hun også studere. Hun har også noen mål for Instagram-profilen sin.

- Jeg vil ta bedre bilder og få enda flere følgere. Så håper jeg den kan åpne noen store muligheter for meg i framtiden, sier 20-åringen.

- Jeg tror folk glemmer at det sitter en person bak Instagram-profilen