Kapitlet er avsluttet, sier nemlig den amerikanske skuespilleren i et nytt intervju. Dermed er det lite sannsynlig at Scarlett Johansson vil iføre seg superheltkostymet igjen.

– Jeg er ferdig. Kapittelet er avsluttet. Jeg følte virkelig at jeg har gjort alt jeg trengte å gjøre, sier den amerikanske skuespilleren i medskuespiller Gwyneth Paltrows podkast.

38-åringen debuterte som den russiske superheltspionen i 2010 i «Iron-Man 2», der Paltrow spilte rollen som Pepper Potts. Johansson gjentok rollen som Black Widow i flere filmer, og i 2021 kom det også en egen «Black Widow»-film.

– Å gå tilbake til innspillingsstedene omtrent annethvert år var som en «sommerleir for voksne», sier Johansson, men legger til at hun ikke syntes alle manusene hun fikk tilsendt var like forlokkende. Men som helhet virker det som om Johansson er glad for opplevelsen.

– Å komme tilbake – og få spille den samme karakteren om og om igjen igjennom et helt tiår – er en så unik opplevelse, fastslår hun.

Paltrow, som har hatt en mindre rolle i Marvels superheltfilmer, tror heller ikke hun kommer tilbake – men hun lukker ikke døra helt.

– Jeg døde jo ikke, så de kan alltids spørre meg, sier hun i podkasten.