Nå kan Tindere-brukere dele hvem de skal på date med, hvor og når med både familie og venner.

Det melder Tinder selv i en pressemelding.

Foto: Tinder

Mange forteller om daten

Mer enn halvparten av single under 30 år forteller vennene sine detaljer om en date på forhånd, ifølge en Tinder-undersøkelse.

– «Del min date» forenkler informasjonsdelingen, slik at single kan fokusere på den mest spennende delen av datingen, sier Tinders markedsdirektør Melissa Hobley i pressemeldingen.

«Del min date» gir brukerne en enkel lenke der de kan dele informasjon om daten sin – inkludert sted, dato, tid og et bilde av matchen sin – direkte fra appen. Informasjonen kan deles med hvem de vil.

Foto: Tinder

Deler råd

I pressemeldingen kommer også Tinders relasjonsekspert Paul Brunson med tips og råd om hvordan du best kan forberede deg til en fysisk date:

1. Utforsk nye opplevelser

En date trenger ikke å være begrenset til den «tradisjonelle» middagen og drinker. Finn noe som fungerer for begge parter, for eksempel en felles interesse eller en tur i parken med en kopp kaffe.

2. Datingplaner er ikke bare din egen informasjon

Husk å dele dine datingplaner; hvor dere skal møtes, hva dere skal gjøre og hva dere skal ha på dere. Det bør være en del av din «klar for date»-sjekkliste. Takket være Tinders nye funksjon «Del min date», er det nå enda enklere å dele datingplanene direkte fra appen med familie og venner.

3. Vær deg selv

Å vise hvem du er, er det unge single verdsetter mest. Ikke prøv å være noe du ikke er. I en tid med «all or nothing»-dating, er verdibaserte kvaliteter som respekt og lojalitet høyt verdsatt.

4. Vær til stede

Sørg for å gi daten din fulle oppmerksomhet. Det er naturlig å ta opp mobilen, spesielt når man er nervøs, men det vil avbryte flyten i daten din. Sett mobilen på lydløs, legg den bort, og fokuser på daten din. Det viktigste er at du er til stede.

5. Vær hyggelig og vis respekt

Noen ganger kan en fysisk date og samtale stoppe opp. Derfor er det viktig å behandle daten din med respekt, og slik du selv ønsker å bli behandlet. Selv om det ikke blir noe romantikk, kan du kanskje få en ny venn ut av møtet, og hvem vet hvor det kan føre deg. Men viktigst av alt, stol på magefølelsen din – det er greit å avslutte en date hvis du merker at dette ikke fungerer for deg.