Treningssenterkjeden 3T åpner i det som blir et av Trondheims største kontorbygg. Det er nå blitt klart.

KLP Eiendom
KLP Eiendom

I nye skisser ser vi hvordan den gamle trikkestallen på Dalsenget er tenkt ombygd.

Her skal livet yre ute på bakkeplan.

– Vi ønsker å lage den lokale møteplassen, sier prosjektleder i KLP Eiendom, Lasse Volden, som Trd.by møter med flere i KLP og 3T.

F.v.: Lasse Volden, prosjektleder for KLP, Ruth Hege Falch Havdal, administrerende direktør i KLP, Morten Holck, daglig leder i 3T-Eiendom og Bjørnar Pedersen, eiendomsforvalter i KLP. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Butikker, kafeer, plantebutikk og sykkelverksted er blant det de ser for seg her – i det som skal bli hjertet av Teknobyen.

– Blir spektakulært

For sammen med nyheten om 3T, deler KLP skisser av kontorbygget på 47 000 kvadratmeter, som skal romme om lag 2000 som skal jobbe der.

KLP Eiendom
KLP Eiendom

– Vi tror dette det blir et av Norges fineste kontorbygg, med takhage og egen løpebane, som vi håper mange inkludert 3T vil være med på å bruke, sier Ruth Hege Falch Havdal, administrerende direktør i KLP.

– Det blir helt spektakulært, sier hun.

3T åpner i førsteetasje når bygget skal stå klart høsten 2025. Det vil bli deres andre ubetjente senter etter 3T Moholt – men betjent med PT-er.

Daglig leder i 3T-Eiendom, Morten Holck, sier 3T Teknostallen vil bli på i underkant av 1000 kvadratmeter.

– Jeg er veldig glad for at vi endelig har landet, signert kontrakt og kan begynne å planlegge. Å kunne planlegge så lang tid i forveien er egentlig veldig behagelig. Det skal bli veldig bra, sier Holck.

Morten Holck, daglig leder i 3T-Eiendom, sier de har lett etter et egnet lokale i området i flere år. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

«Fremtidens treningssenter»

Først har 3T planer om å åpne på Lade høsten 2023. Arbeidet her skal forme hvordan senteret i Teknostallen blir.

– Arbeidstittelen på 3T Lade er «fremtidens treningssenter». 3T ønsker å ta noen steg fremover og være litt i forkant av utviklinga. Når vi har landet den utviklinga, så skal vi få det inn her, sier Holck, som ikke vil røpe så mye mer om Lade-prosjektet.

Nå starter jobben for KLP med å fylle opp resten av det nye bygget med leietagere. Med et treningssenter på plass, tror de det blir mye mer attraktivt.

– Vi går aktivt ut i markedet for å søke kontakt med de som kan være aktuelle drivere her, fordi vi vil ha et liv på bakkeplan rundt Teknostallen, sier Bjørnar Pedersen, eiendomsforvalter i KLP.

Det var en fornøyd gjeng som møtte Trd.by for å fortelle om Teknostallen-prosjektet og 3Ts innflyttingsplaner. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen