• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
De fleste liker kransekakene best når det kommer til julekaker, men baker pepperkaker. Foto: Heiko Junge / NTB
Aktuelt

Tradisjonene holder stand når julematen skal på bordet

Fortsatt spiser de fleste nordmenn ribbe på julaften med riskrem til dessert. Derimot er det blitt vanligere med mer utradisjonell nyttårsmat.

NTB
Publisert: 25. november 2022 kl. 10:15
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Pinnekjøtt
  • Julemat
  • Jul
  • Nyttårsaften
  • Pepperkake
  • Midt-Norge
  • tradisjonsmat
  • Kokk
  • Middag
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.