Isbaren ble åpnet 18. februar i 2017, og et halvår senere så han seg nødt til å legge ned «Simens Isbar Desserthuset».
- De to andre isbarene mine solgte dobbelt så mye i samme periode. Jeg skjønner det ikke den dag i dag, sier Wågen til Trd.by.
Her er gjestenes hotellfavoritter i Trondheim
Kunne nesten flytte ut på dagen
Selv om han synes det var en kjempenedtur, henger han langt fra med geipen.
- Det var kjempevanskelig å drive i Midtbyen, men jeg skal ikke trampe Midtbyen på tærne. Men det var harde dager i denne gata, sier han om Thomas Angellsgate og viser blant annet til at noen av virksomhetene har lørdagsstengt som mørklegger deler av gata.
Her er de 10 best betalte jobbene i Norge
Da Ida var 19 år hadde hun syv deltidsjobber. Nå driver hun egen butikk
Han presiserer blant annet at han synes Midtbyen-gruppen gjør en god jobb, og han skryter av Ole Eidem og EC Dahls som lot han ha en leiekontrakt med meget kort oppsigelsestid. I slutten av juli ga han beskjed, og da hadde han bestemt seg for å jobbe ut september.
- Det er få som stopper for å handle is, og ikke noe gatemiljø å snakke om, legger han til og sier seg enig i at samme gate etter Nordre er betraktelig mer livlig.
Ida (33) startet nettbutikk i kjelleren sin. I fjor omsatte hun for nesten 10 millioner kroner
Tapte ikke penger
Wågen tapte ikke penger på den kortlivede isbaren.
- Jeg er ikke sur på noen for dette, og det er min feil at det ikke gikk bra.
Det er bare snakk om dager, så åpner han isbaren på Brattøra.
- Midt mellom Clarion hotell & Congress og Rockheim. Den skal se ut som en perle der den står. Den har jeg steintro på, og den tror jeg blir en «snakk-is» sier den engasjerte ismannen.
Rebecca ville enten bli hudpleier eller rørlegger da hun mistet jobben. Nå har hun startet egen bedrift
Erin startet nylig sitt eget bakeri - hjemmefra
Wågen har jobbet med iskrem siden 2014, og han er nettopp returnert fra en inspirasjonstur i Nice der han har smakt på is i to uker.
- Jeg vet ikke hvorfor jeg startet med iskrem, men jeg vil skape livsglede og liv i byrommene i Trondheim. Barna er kundene mine, og de voksne kan bare være med for å betale, humrer han.
Til påske åpner han igjen isbaren i Ravnkloa, og han dukker nok opp i Nordre med sine mobile isbarer i løpet av våren mens han ruger på flere ideer rundt omkring i Trondheim.
I samme gate la også Fairytale og Reinskou ned i høst.
Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no