• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Kjeksene til Erin var det som startet det hele, men hun har nå utvidet til å lage både kaker og pai-barer i tillegg. Foto: Ina Sand Solli
Aktuelt

Erin startet nylig sitt eget bakeri - hjemmefra

Erin Caine Skaret har alltid likt å bake. Da hun ble en del av nedskjæringene i hennes forrige jobb, fant hun likegreit ut at hun skulle starte sitt eget lille bakeri i kjelleren.

Ina Sand Solli
Publisert: 22. januar 2018 kl. 15:33 Oppdatert: 22. januar 2018 kl. 16:01
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Bakeri
  • Mat
  • Trondheim
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.