I kjølvannet av Matthew Perrys brå og tragiske bortgang fortsetter folk rundt ham å dele historier. Og nå er det skuespilleren Lisa Cash, som var å se i sesong fem av «Venner for livet» i 1999, som deler sin opplevelse.

Hun spiller en flyvertinne som møter Ross (David Schwimmer) og Rachel (Jennifer Aniston) i første del av episoden «The One in Vegas» - den berømmelige der Joey (Matt Le Blanc) finner sin håndtvilling.

Men overfor TMZ røper Cash at hun opprinnelig skulle spille en hotellansatt som Chandler, Perrys rollekarakter, skulle være utro mot Monica (Courteney Cox) med. Dette skulle skje i kjølvannet av at han og Monica hadde kranglet om at hun spiste lunsj med sin gamle flamme Richard, spilt av Tom Selleck.

– Jeg kom inn som gjesteskuespiller og var kjempespent. I manuset skulle Chandler gå opp til hotellrommet, bestille room service og jeg skulle bringe det til ham. Vi ender opp med å le og snakke og Chandler ender opp med å bedra Monica med min karakter, forteller hun til TMZ.

Alt var innøvet, men dagen før innspillingen skulle skje med publikum til stede, fikk hun vite at Matthew Perry hadde henvendt seg til manusforfatterne og sagt at «publikum aldri ville tilgi Chandler for å bedra Monica».

– Han hadde antagelig rett! Det kunne ha endret hele retningen til serien og hans karakter, sier Lisa Cash, som fikk spille flyvertinne i episoden i stedet som plaster på såret.