I 2015 skildret HBO-dokuserien «The Jinx, The Life and Deaths of Robert Durst» eiendomsmillionæren Robert Durst og hans eventuelle innblanding i drapene på to kvinner. Nå er det duket for en oppfølger, melder Deadline ifølge SVT.

Første sesongen av «The Jinx», med Andrew Jarecki som regissør», regnes ifølge TT for å være en av 2000-tallets mest banebrytende true crime-dokumentarer. Ikke minst fordi Durst ble pågrepet dagen før siste episode ble vist – mistenkt for et av drapene som serien skildret. I siste episode sier Durst at han «drepte alle» foran kameraene.

Sesong to skal ta for seg utredningene om Durst, og foregå fra premieren på sesong og frem til i dag. Premieren er planlagt til 2024.

Robert Durst ble i 2021 dømt for drapet på vennen Susan Berman, og døde i fengsel i fjor, 78 år gammel. Bare måneder før hans bortgang opplyste Westchesters påtalemyndighet at han også skulle siktet for drap på sin kone Kathleen Durst, som forsvant i 1982.

Regissør Jarecki har også regissert en spillefilm viet Durst-saken, «All Good Things» fra 2010 med Ryan Gosling og Kirsten Dunst. Ifølge Jarecki skal Durst ha vært en fan av filmen, noe som førte til at han kontaktet regissøren for å la seg intervjue til det som ble dokumentarserien.