Mens sesong én av «The Bear» er nominert til hele 13 Emmy-priser, blant annet for beste komiserie, melder Disney+ nå at de har fornyet den genierklærte serien for en tredje sesong.

De to foregående skildrer hvordan stjernekokken Carmy, som jobber på berømte New York-kjøkken, vender tilbake til hjembyen Chicago for å overta familiens nedslitte restaurant når broren dør.

Første sesong av «The Bear» hadde premiere i 2022, fulgt av andre sesong tidligere i år. Nå har tredje sesong fått grønt lys. Foto: Disney+

Både Jeremy Allen White, som spiller Carmy, så vel som Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal og Oliver Platt, er Emmy-nominerte for innsatsen.

Allerede har «The Bear» vunnet en rekke priser, inklusive en WGA, en PGA, Film Independent Spirit Award og American Cinema Editors Award, mens White har sikret seg en Golden Globe, en SAG-pris og en Critics Choice-pris.

– «The Bear», som begeistret publikum i sin første sesong bare for å nå enda større høyder i sesong to, er blitt et kulturelt fenomen, fastslo Nick Grad, president for FX Entertainment, som står bak serien.

Jeremy Allen White med Golden Globe-prisen han vant i januar for «The Bear». Foto: AP

Serieskaper er Christopher Storer, som fra før hadde «Ramy» og «Eighth Grade» på CV-en.