• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto foto
foto foto
foto foto
foto foto
1 / 4
KIM NYGÅRD
Åpning av mathallen : Folk stod i kø for å prøvesmake noen av varene som selges på Trondheim Matahll som åpnet lørdag.
Aktuelt

- En levende kokebok

- Vi vil gjerne være en levende kokebok der folk kan komme innom for å spise og smake, eller lære seg noe nytt om mat, sier Anne Morkemo, daglig leder for Mathall Trondheim som åpnet lørdag.

annemona grann
Publisert: 11. juli 2015 kl. 18:15
Artikkelen er mer enn sju år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Nyhetern
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.