- Dette skal være et rent pizzasted, ingen burgere. Det vil heller ikke være italiensk pizza med tynn bunn, men en kraftigere amerikansk New York-stil, forklarer deleier Lars Berggård.

Den nye restauranten i Olav Tryggvasons gate blir Super Heros største, med 50 sitteplasser. Innledningsvis vil seks-syv personer jobbe der.

- Det er forskjell på å lage burger og pizza?

- Ja det er det, så de aller fleste som skal jobbe her er proffe pizzamakere.

Testproduksjon av pizzadeig er allerede på plass. Foto: Terje Svaan

Pizza, Playstation og shuffleboard

I over fire måneder har det pågått hektisk oppussing i de gamle lokalene til Nattergalen Bar og Kjøkken, som måtte legge ned i sommer etter 12 års drift.

Nå vil både Super Hero Burger og -Pizza dele gate, i Olav Tryggvasons gate. Foto: Terje Svaan

Super Hero Burger, som etter navnet og dømme har spesialisert seg på nettopp burger, har flyttet inn og vil åpne i begynnelsen av januar.

I tillegg til pizzaservering, tar driverne med seg spillverdenen videre fra burger-stedene - bare i noe større skala. I stedet for brettspill, har det allerede dukket opp to store shuffleboard, tv-skjermer med Playstation og dart.

To langstrakte shuffleboard er plassert i restauranten. I tillegg blir det Playstation og dart. Foto: Terje SVaan

- Jeg er et stort barn, og blir aldri lei av å leke, smiler eier Christopher Vrioni.

Pizza med Mona Lisa

Eierne er på jakt etter den samme atmosfæren som finnes i de eksisterende burger-restaurantene.

- Det skal være atmosfæren som skiller oss fra de andre. Pizzamarkedet i byen er veldig bra, og selv om pizza selvfølgelig er førsteprioritet, kommer atmosfæren rundt hakk i hæl.

Italienske Sebastiano Sanfilippo er en av de seks-syv ansatte som skal jobbe ved restauranten. Foto: Terje Svaan

På veggene har det allerede dukket opp ulike bilder på veggene, fra «Mona Lisa» til «Nattverden». Pizzautgaven, så klart.

Det var kanskje pizza Jesus og apostlene egentlig spiste? Foto: Terje Svaan

Tidligere var det en nattklubb nede i lokalets kjeller. Fra nå av blir kjelleretasjen brukt til deigbaking, lager og oppbevaring av tanker med øl.

- Vi vil også holde nattåpent på fredager og lørdager med salg av pizzastykker.

- Noe helt nytt

Dette blir den tredje restauranten i Super Hero-familien i Trondheim. Fra før er det to burger-spisesteder, henholdsvis på Trondheim Torg og like ved Nova Kino.

Christopher Vrioni eier Super Hero-konseptene sammen med Cetin Polat. Foto: Terje Svaan

- Er dere nervøse før åpninga?

- Jeg vet egentlig ikke helt, både ja og nei. Dette er på en måte noe helt nytt for oss, det har alltid vært burger. Men vi har startet opp restaurant i Trondheim to ganger nå, og for hver gang har vi blitt bedre på planlegging og gjennomføring.