Rikke Tjemsland og tre venninner pakket kofferten til Rhodos 21. juli. Venninnene hadde bestilt hotellrom på det flotte hotellet Alexia i det greske ferieparadiset, gjennom reiseoperatøren www.thebeachparty.com. Det gikk ikke helt som planlagt.

- Det vi ikke hadde fått med oss før vi dro, var at det sto med liten skrift på kontrakten at de kunne plassere oss hvor de ville ved behov, sier Rikke.

Det var Rikke Tjemlands mor som først gikk ut på Facebook for å advare mot reiseoperatøren, og statusen har blitt delt over fire tusen ganger på under et døgn. Hun beskriver hotelltommet jentene fikk slik, etter å ha sett bildene.

- Bildene viser at det var snusklyser på gulvet, kloakklukt på alle bad og flere vannlekkasjer.

Lik trd.by på Facebook

- Vanvittig stygt

Da jentegjengen ankom Rhodos ble det fort klart at de ikke skulle være på hotellet Alexia.

-  Vi ble plassert i en skitten liten leilighet midt i bargata. Det var ikke et hotell en gang. Det var en boligblokk med et lite skilt foran, der det sto «Beach Party Suites».  Det var vanvittig stygt. Vi trodde det var fleip, sier Tjemsland.

Foto: Rikke

Hun hevder også at de ble presset til å kjøpe såkalte VIP-pass

- Vi måtte betale 1500 kroner hver for en slik pakke. Hvis ikke fikk vi ikke lov til å sjekke inn, sier Tjemsland, som er fra Sandes.

- Aldri i livet!

28. juli pakket jentene koffertene og reiste hjem til Norge. Til tross for et bostedet ikke ble som planlagt, så ble ikke ferien ødelagt for venninnene.

- Vi hadde det gøy, så lenge vi ikke var på hotellet, sier Tjemsland.

Men det blir ikke en tur med thebeachparty.no.

- Jeg drar kanskje til Rhodos en annen gang, men aldri i livet om jeg reiser med The Beach Party, sier hun bestemt.

- Misforståelse

trd.by er for tiden på Rhodos, og tok kontakt med The Beach Party. Der var det deres manager på Rhodos, Chris, som svarte på henvendelsen. Han vil ikke gå ut med sitt eget etternavn, men bekrefter at han jobber for The Beach Party og at de har fått klager fra Tjemsland.

- Vi har vært i kontakt med gjesten både under og etter oppholdet, og vi prøver å finne en løsning på det som har skjedd. Slik vi ser det har det blitt en misforståelse, sier Chris.

Han hevder at Tjemsland og reisefølget hadde bestilt en såkalt VIP-pakke, og at det står klart i vilkårene at den må avbestilles senest en uke før avreise.

- Vi krever betaling av VIP-pakkene ved innsjekk, og for hele følget ble det 6.000 kroner. Når de likevel ikke vil ha pakkene, er det vanskelig for oss for vi har allerede booket og betalt for deres plasser på ulike fester og turer som inngår i pakken, sier Chris.

- Skal rydde opp

Når det gjelder flyttingen av bosted til The Beach party sine suiter, hevder Chris at det også står klart i betingelsene.

- Når flere enn to personer reiser sammen blir man boende i suitene, og ikke på hotellet. Vi har heller ikke tidligere mottatt noen klager på suitene.

Til tross for hendelsen er han klar på at The Beach Party er ute etter å ordne opp, og slett ikke lure unge som har lyst på en partyferie på Rhodos.

- Vi har holdt på med dette lenge og har mange veldig fornøyde kunder, når det er sagt skal vi rydde opp i denne situasjonen, og er lei oss for at det har blitt misforståelser, sier Chris.