– Trondheim blir vår andre avdeling – og vår første i Norge, sier Lars Høglin, konseptansvarlig i Social Eatertainment Group.

Selskapet eier merkevarer som O’Learys, den svenske restaurantkjeden Harrys og Sing Sing Karaoke.

Nå kan de dele at sistnevnte kommer til Trondheim.

Sing Sing åpnet i oktober 2017 i Gøteborg og består av karaokebar med asiatisk street food i tillegg til private karaokerom. Ifølge svenske Fastighetsvärlden har konseptet vært godt besøkt i Sveriges nest største by.

Bildet viser et av Sing Sing sine karaokerom i avdelingen Majorna i Gøteborg. Foto: Rebecka Bjurmell / Sing Sing Karaoke

Elleve karaokerom

– Sing Sing er et festkonsept, og kjernen vår er de private karaokerommene. Stemningen vi håper å skape, skal minne litt om den siste timen på vorspiel, sier Høglin.

– Vi ser virkelig frem til å komme til Trondheim, sier Høglin. Foto: Sing Sing Karaoke

I Trondheim er det ikke flust med private karaokerom i utelivet. Kokomo har ett rom for utleie. Sing Sing får elleve, forteller Høglin.

Han sier de sikter mot å åpne i de gamle lokalene til O’Learys i Olav Tryggvasons gate i begynnelsen av oktober. Det er tilfeldig at de tar over etter et konsept under samme selskap.

– O’Learys ble drevet av en franchisetager. Sing Sing vil vi drive selv. Og vi tenker den sentrale lokasjonen er perfekt for dette konseptet. Det er lett å komme til for folk i byen, sier Høglin.

Karaoke kommer fra Japan. Da må maten selvsagt være asiatisk. Og i helgene blir det karaoke også i baren. Bildet er fra Gøteborg-avdelingen. Foto: Sing Sing Karaoke

– Trondheim er veldig spennende

Høglin forteller at de vil åpne tre-fire nye avdelinger i Norden allerede i vinter, blant dem enda et sted i hjembyen Gøteborg. Høglin sier de har ambisiøse planer.

– Vi har en ganske stor ekspansjonsplan. Målet er å ha rundt 50 steder rundt om i Norden innen fire-fem år, sier han.

– Hvorfor velger dere Trondheim som første sted utenfor Gøteborg og Sverige?

– Vi synes Trondheim er veldig spennende og et attraktivt sted som allerede i dag har et pulserende nattliv. Og fordi det finnes et universitet i byen, tror vi Sing Sing kommer til å passe perfekt her, sier Høglin.