Kulturnatt

Hvor: Over hele byen

Når: Fredag fra klokka 15.00 til midnatt

Her fra Kulturnatt i 2021. Foto: Kim Nygård / Kim Nygård

Fredag arrangeres Kulturnatt Trondheim og fyller byen med over 100 gratis kulturarrangementer. I år blir det workshops, VR, gaming, konserter og mye mer. Les mer om programmet på nettsiden deres.

Sparebank 1 SMN jubileumskonsert

Hvor: Trondheim spektrum

Når: Fredag fra klokka 17.30

Sondre Justad med flere skal opptre i Trondheims spektrum fredag. Her fra konserten i Borggården denne sommeren. Foto: Synne Moen

Sparebank 1 SMN feirer 200 år og inviterer hele byen til jubileumskonsert. Matoma og Sondre Justad, kommer og det gjør også Emma Steinbakken, Maria Wilhelmine og DJ/produsent OKEY. Showet blir ledet av Tete Lidbom og Adelina Ibishi. Les mer på Facebook-arrangementet.

Disco på K-U-K/Gubalari

Hvor: K-U-K og Gubalari

Når: Fredag fra klokka 18.00

Foto: Kim Nygård / Adresseavisen

Bli med på årets disco-fest på Gubalari og K-U-K, først med med Drop out kids og DJ Vetle for alle aldre. Fra klokka 22.00 styrer Gunnar Øra og Torgrim Schrøder musikken, med aldersgrense 18 år. Les mer på Facebook-arrangementet.

Stand up Trondheim klubbkveld

Hvor: Olavshallen lille sal

Når: Fredag klokka 20.00

Sju komikere er klare for å underholde, og denne kvelden er headlineren Kevin Kildal, som faktisk startet sin komikerreise her i Trondheim. Les mer på Olavshallens nettside.

4 hours 4 decades

Hvor: Studentersamfundet, Storsalen

Når: Fredag fra klokka 22.00

I Storsalen blir det fire timer med fire tiår. Her fra forrige Ukerevy. Foto: Håvard Jensen

Glad i y2k? Eller kanskje du elsker å danse til 90-talls bangers? Denne fredagen blir du servert musikk fra 80-tallet, 90-tallet, 2000 og 2010. Les mer på Samfundet sine nettsider.

Sannsynligvis - et sykt sassy standupshow

Hvor: Byscenen

Når: Fredag klokka 19.00 og 21.15

Etter suksess med showet Naturligvis, og 15 000 solgte billetter er «Yummymummy» Veronica Simoné Fjeld tilbake med nytt standupshow. Begge forestillingene er utsolgt, så her må du høre med nære og kjære om de har en billett til overs. Les mer hos Byscenen.

Livepodkast med Erlend og Steinar

Hvor: Studentersamfundet, Storsalen

Når: Lørdag klokka 21.30

Steinar Klouman Hallert (t.h) og Erlend Mørch under Fotballfesten 2021 på Ullevaal stadion. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Spennende tankeeksperimenter, dilemmaer og scenarier. Erlend Mørch og Steinar Hallert eksperimenterer med live podkast. Forestillingen er utsolgt, så her må du høre med nære og kjære om de har en billett til overs. Les mer på Studentersamfundet sine nettsider.

Den store badedagen

Hvor: Pirbadet

Når: Søndag fra klokka 09.00

Foto: Håvard Jensen Håvard Haugseth Jensen (foto) / Adresseavisen

Søndag arrangerer Pirbadet Den store badedagen, der målet er å spre gleden med bading og vannaktiviteter for store og små - for en rimeligere penge. Les mer på Facebook-arrangementet.

Barnas søndag

Hvor: Havet

Når: Søndag klokka 13.00 til 14.00

Foto: Ole-Fredrik Lambertsen / Trd.by

Det finnes en gruppe mennesker som elsker å fortelle historier og eventyr for voksne og barn. De er med i foreningen Midtnorsk fortellerforum. Denne gangen kommer noen av dem til Havet. Les mer på Facebook-arrangementet.

Rosenborg - Bodø/Glimt

Hvor: Lerkendal

Når: Søndag klokka 17.00

Søndag møter RBK Bodø/Glimt til kamp på Lerkendal. Les mer på Rosenborg sine nettsider.

Eksklusiv visning: Abba: The Movie fan event

Hvor: Nova kino

Når: Søndag klokka 18.30

Abba danser tilbake på lerretet for en eksklusiv fan-visning. Om filmen:

I nyutgivelsen av pop-filmen følges den svenske supergruppa Abba på en svært suksessrik turné i Australia. Publikum får opplve ei gruppe på toppen av en karriere og kan se livversjoner av kjente hits. Les mer på Facebook-arrangementet.