Vi har pratet med to nattklubber i byen om hva folk glemmer igjen når de er ute på byen.

Barsjef hos Downtown, Thomas Rosmæl, forteller at hvis folk tar med noe ut på byen, blir det ofte glemt av. Det folk oftest glemmer av er bankkort, nøkler, jakker og telefoner.

- Vi har vel like mange jakker som fretex liggende. Kan du gjette deg til noe noen kunne ha glemt av, har vi nok funnet det. Det er utrolig hva folk har med seg ut, sier han.

Følg trd.by på Facebook

- Veldig spesielt

Rosmæl forteller at de ved en anledning også har funnet krykker, og i tillegg har han funnet en gjenglemt rullestol.

- Det er veldig spesielt å legge igjen. Tar du med krykker eller rullestol skulle man tro at du trenger det, sier han.

Utelivsguiden: Her finner du uteplassen for deg!

De har i tillegg funnet gjenglemte truser noen ganger. Han forteller at mange henter det, men det er ofte ting ikke blir hentet.

- Vi sparer på alt i godt over ett år, vi prøver å være greiest mulig. Bygget er så stort, så vi har lager litt forskjellige plasser. Men kort blir sendt til banken og førerkort gir vi til politiet. Ellers ligger det andre her, sier Rosmæl.

Han sier at hvis folk glemmer av ting de vil hente, bør de komme innom i åpningstidene. Ringer de og sier at de har glemt av ei svart skinnjakke, har de nok fire til liggende i samme sort.

- De fleste henter ikke

Daglig leder hos Wildside, Knut Brustad, forteller at folk oftest glemmer av jakker. Som regel har de bare lagt de fra seg en plass i lokalet. I tillegg har han vært borti at folk glemmer av undertøy, pass, krykker og rullestol.

- En gang var det noen som la igjen softgun. Han kom aldri og spurte etter den, og den så helt ekte ut. Noen ganger har folk også lagt igjen kniver i jakkene sine, men det var mer før, sier Brustad.

Brustad sier at de fleste kommer aldri og henter tingene sine, selv om det er dyre klær. Etter tre måneder kjører de gjenglemte tingene som ikke blir hentet til Frelsesarmeen.

- Folk bryr seg ikke om å hente det. En gang fant jeg ei jakke med 5000 kroner i lommen. Vi ringte, og hun sa ikke engang takk for at vi fant det. Det tok flere uker før hun hentet den, sier han.

Hver søndag har de en oppsamlingstime, der folk han komme og hente tingene de har glemt av. Likevel er det enklest å komme innom i åpningstidene mener han.