De har ikke fått en tradisjonell skjenkebevilling, men folka bak Cafe Løkka kan likevel love kaldt, norsk vann til alle sine gjester i den nylig oppstartede hundebaren.

Gjør som 17 000 andre, følg trd.by på Facebook

- Vi har lenge sett at mange av våre gjester har hunder og mangler et sted der man kan sette seg ned etter en liten tur med hunden. Vi har jo en veldig stor uteplass, så tenkte at det hadde passet perfekt til en liten hundebar, forteller Johan Karlsen på Cafe Løkka.

- God service

Denne uka åpnet de nemlig opp hundebaren, som i grunnen er en egen liten plass der gjestene kan sette fra seg sine firbeinte venner. Der venter litt tumleplass, og vann.

- Vi lover like god service til firbeinte som til tobeinte, sier Karlsen, spøkefullt.

Han beskriver Cafe Løkka som byens mest hundevennlige kafe, og store planer for hvordan hundebaren kan utvikles.

- Vi tror dette kan bli populært og planlegger et par happenings med tanke på det. Om folk liker dette må jo vi jo gjøre litt stunts. En liten hundebar gjør jo at hundeeiere også kan ta turen ut og nyte noe godt i glasset, uten å parkere hunden hjemme.

Positive tilbakemeldinger

Han forteller at de gjerne vil ha et tilbud til alle, og at et avgrenset område for firbeinte er fint for de uten hund også.

- Det finnes jo folk som er allergiske, og da er det jo greit at området for hundene er avgrenset. Tilbakemeldingen så langt på tilbudet har vært bare positive, så dette håper vi at folk benytter seg av.

- Kan man ta med andre kjæledyr også?

- Så lenge de går overens med hunder og liker vann fra en stor balje, så skal det gå bare bra, sier Karlsen lattermildt.

Her har landets første ølpol åpnet.