Street dance-festival

Hvor: RAW dansestudio

Når: Hele uka til og med søndag

Rundt 25 deltakere fra Raw dansestudio i Trondheim fikk i januar et helt spesielt møte med danseren Justin «Ice-O» Herbin fra New York. Nå er det tid for ny dansefestival. Foto: Christine Schefte

Hele uken vil det holdes klasser på RAW dansestudio med dansere i toppklasse fra USA (på skjerm). I tillegg vil det holdes en panelsamtale, «More than a trend» - panelets tema er knyttet til den internasjonale antirasistiske samtalen.

Uka leder opp til en stor dancebattle på Torvscenen lørdag og søndag. Les mer på Facebook!

Familiemusikalen Snøkvit og Ein Medtsåmmårnattsdrøm

Hvor: Rabarbraparken

Når: Torsdag og fredag

Adresseavisens anmelder ga Snøkvit-forestillingen en femmer på terninger basert på generalprøven. Foto: Richard Sagen

Lille prinsesse Snøhvit av Landet Her ønsker seg en ny mamma fordi den egentlige mora hennes er død. Og endelig en dag skjer det: Kongen kommer hjem med en ny kjæreste. Men denne stemora viser seg å være langt fra moderlig - snarere mer morderlig.

Rabarbrateateret har forestillingen både torsdag og fredag, les mer på trd.events.

I tillegg spiller teateret «Ein Medtsåmmårnattsdrøm» av Shakespeare, med forestillinger til og med søndag. Les mer om det her.

Bli med på tur

Hvor: Fellesverket, Fjordgata 56

Når: Torsdag klokka 16.30

Turverket er et turtilbud for unge mellom 15-25 år som ønsker noen å gå tur med, eller ny turerfaring. De møtes hver torsdag klokka 16.30 på Fellesverket, hvor de spiser mat sammen før de legger ut på tur.Aktiviteten er gratis, men det er påmelding ved melding/mail. Les mer på trd.events!

Få gratis møbler

Hvor: Restore, i gamle Moholt barnehage

Når: Lørdag klokka 09.00 til 15.00

Er du student? Da kan du få alt fra teskjeer til spisebord helt gratis. Restore er en frivillig organisasjon, drevet av og for studenter. Om du er tilflyttende i Trondheim, kan dette gjøre oppstarten enklere! Les mer på Facebook.

Bryggerekka Bruktmarked

Hvor: Kongensgate allmenning i Kjøpmannsgata

Når: Søndag klokka 10.00 til 15.00

Hver søndag holdes utendørsmarkedet på Kongens gate allmenning. Foto: Morten Antonsen

Bryggerekka bruktmarked arrangeres hver søndag i sommersesongen, og er åpent for alle som ønsker å selge sine brukte ting, det være seg klær, nips, samleobjekter, bøker, plater med mer. Markedet støtter også opp under lokalt håndverk og design.

Det er som regel mulig å få kjøpt kaffe og vafler eller annen mat og drikke. Les mer på trd.events!