Julefruer - med Unni Lindell, Anne B. Ragde og Sandra Spjelkavik

Hvor: Olavshallen Store sal

Når: Fredag klokka 19.00

Anne B. Ragde og Unni Lindell med nytt julehefte tilbake i 2021. Foto: Richard Sagen

Et gøy og smålitterært bokshow, med ville og uregelmessige innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret. Les mer på Olavshallens nettside.

CC Cowboys

Hvor: Tapperiet

Når: Fredag klokka 20.00

CC Cowboys med Magnus Grønneberg overbeviste på sin konsert på Sverresborg i fjor sommer. Foto: David Engmo / Adresseavisen

Forvent jublende allsang og stor stemning når CC Cowboys gir publikum «Harry», » Tigergutt», «kom igjen» og «kanskje du behøver noen». Konserten er utsolgt, så her bør du høre med nære og kjære om de har en billett til overs. Les mer på Tapperiets nettside.

Kinopremierer

Hvor: Trondheim kino

Når: Fredag

Det er premiere på fire nye filmer denne helga:

  • Den første julen i Skomakergata

  • Journey to Bethlehem

  • Sult 2020

  • There’s something in the barn

Kveli Rånes Bremseth Show

Hvor: Olavshallen Lille sal

Når: Fredag og lørdag

Foto: ANDERS HOLSTAD LILLENG

Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth kan i 2022 feire at det har gått ti år siden de hadde premiere på sitt første show. Siden den gang har de produsert og framført fem humormusikalske show som de har reist rundt med i store deler av landet. Nå er de igjen på veien, denne gang med jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst». Les mer på Olavshallens nettside.

Lars Winnerbäck

Hvor: Trondheim spektrum

Når: Lørdag klokka 18.00

Foto: Glen Musk / Adresseavisen

Lars Winnerbäck og bandet hans legger ut på en omfattende arenaturné i Sverige og Norge. Lørdag kan du se han i Trondheim Spektrum. Les mer på nettsiden til Trondheim spektrum.

Lumsk + Arabs in Aspic

Hvor: Verkstedhallen

Når: Lørdag klokka 20.00

Lumsk er aktuelle med sitt fjerde album, Fremmede Toner, og spiller en forsinket releasekonsert på Verkstedhallen i Trondheim. Sammen har de med seg Arabs in Aspic, som tradisjon tro stiller på Lamon. Les mer på Facebook-arrangementet.

Ane Brun

Hvor: Tapperiet

Når: Lørdag klokka 20.00

Ane Brun i Palmehaven før jul. 11. november er hun tilbake i Tapperiet. Foto: Håvard Jensen / Adresseavisen

I 2023 feirer Ane 20-årsjubileum som artist med stor Europa-turné og 11. november opptrer hun med bandet sitt på Tapperiet paa Dahls. Les mer på nettsiden.

Jul med No. 4

Hvor: Olavshallen Store sal

Når: Lørdag klokka 20.00

No. 4 under Olavsfest Foto: Kim Nygård / Kim Nygård

No. 4 har aldri reist på juleturné - ikke før nå. For første gang vies en hel kveld til alle julelåtene «Vi blir hjemme», «Hvis det var meg» og «God jul igjen» - og kanskje det blir plass til annet materiale også? Les mer på Olavshallens nettside.

Kaizers United - offisiell etterfest med bandet

Hvor: K-U-K

Når: Lørdag klokka 21.00

Kaizers på Byscenen 3. november. Foto: Christine Schefte

Konsert-rekken for Kaizers Orchestra fortsetter, og på lørdag blir det DJ og Kaizers eget karaokeshow hos K-U-K. Les mer på Facebook-arrangementet.

Live-karaoke

Hvor: Studentersamfundet, Storsalen

Når: Lørdag klokka 23.00

I kjent karaokestil får du mulighet til å synge (eller skrike) karaokelåtene du elsker mest, men denne gangen med et helt ekte live-band i ryggen! Les mer på Facebook-arrangementet.

Lademoen Kunstnerverksteder 30 år

Hvor: Lademoen Kunstnerverksteder

Når: Søndag klokka 12.00 til 16.00

Lademoen kunstnerverksteder som har 20-årsjubileum. Foto: Morten Antonsen

Lademoen kunstnerverksteder fyller 30 år i år, og jubileet markeres på forskjellige måter og lørdag nviteres det til Bursdagsfest. Det blir åpne atelierer, performance, aktiviteter for barn, cafe og salgsutstilling. Det blir utstilling med kunstnere fra huset der kunsten er til salg. Les mer på Facebook-arrangementet.